![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
Previous topic | Next topic Page 2 of 3 [ 42 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Propozycja] Dyskusje o przyszłości systemu nagród na forum. |
---|
![]() |
7 Sep 2009, o 19:38 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Również zagłosowałem na REPmod
![]() |
Last post |
![]() |
7 Sep 2009, o 23:01 |
SileS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadzę ze REPMod Będzie lepszy niż wymuszanie Piw. Oddaje głos właśnie na to.
|
![]() |
7 Sep 2009, o 23:11 |
mar3k ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kurde przez przypadek zaznaczyłem BeerMod, a chciałem zaznaczyć opcję RepMod.
|
![]() |
7 Sep 2009, o 23:13 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mar3k, będziemy więc pamiętać o tym, by przy podsumowaniu ankiety uwzględnić ten fakt.
![]() Prym w nowych głosach wiedzie RepMod - chyba wszyscy, włącznie ze mną, są go ciekawi. ![]() |
![]() |
8 Sep 2009, o 00:45 |
![]() |
8 Sep 2009, o 01:02 |
Quote: Wynik będzie pokazany po zakończeniu trwania ankiety Zakończenie ankiety za: 5 Dni, 20 Godzin, 59 Minut A to co? ![]() ![]() |
![]() |
8 Sep 2009, o 01:51 |
pawelooss, ja chyba już ślepy jestem bo ten napis dopiero teraz skumałem.
|
![]() |
27 Dec 2009, o 14:06 |
Ładnie, udało mi się samemu napisać (tzn. skopiować z innego moda, ale musiałem przystosowywać godzinę metodą prób i błędów) dodatek, który będzie wyświetlał pod postem te repki tak, by zachować obecną funkcjonalność BeerModa.
![]() ![]() Jak widzicie, w tym systemie będzie można przyznawać pozytywne, jak i negatywne repki, oczywiście zależnie od siły reputacji. Siła będzie zwiększać się natomiast wraz z wysokością rangi, ilością postów, dniami czy latami członkostwa oraz repkami przyznanymi od innych. ![]() |
![]() |
27 Dec 2009, o 14:33 |
kurupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
JP JP na 100% (J###ć piwa ;d).
Sadzę, że RepMod wprowadzi trochę świeższą atmosferę na forum. A stratę piw jakoś się przeboleję. @up Podoba mi się to, jakby nie patrzeć nie mogę się doczekać nowego skryptu na forum. Ktoś to napisał, że wiele osób może nie dawać piw za wykonane patche, z tego powodu że od wprowadzenia nowego skryptu nagradzanie userów będzie dobrowolne. No cóż, zobaczymy co i jak jak zostaną wprowadzone zmiany ![]() Quote: Uwaga: Jakikolwiek system zostanie zastosowany, należy liczyć się z tym, że wszystkie obecne pochwały i piwa ulegną wyzerowaniu. (Oczywiście na pamiątkę zasług zrobi się kopię statystyk.) Więc w końcu jak będzie, to wprowadza w błąd ![]() |
Last edited by kurupt on 27 Dec 2009, o 14:55, edited 1 time in total. |
![]() |
27 Dec 2009, o 14:36 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dodanie tematu do działu patche ( Czyli nowy patch ) to np 25-50 punktów reputacji
![]() Pozdro |
![]() |
27 Dec 2009, o 14:46 |
kurupt wrote: A stratę piw jakoś się przeboleję. Nic z tego, pisałem przecież, że udało mi się wymyślić sposób na przeniesienie piw i pochwał (wartych 50 piw). ![]() adrian219 wrote: Dodanie tematu do działu patche ( Czyli nowy patch ) to np 25-50 punktów reputacji ![]() Ale tu nie ma takiej automatyki, bo to nie system punktowy, typu CashMod. Chociaż moje admińskie rep+10 mogę zawsze dawać. ![]() |
![]() |
27 Dec 2009, o 14:49 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaawansowany system kalkulacji bardzo mi się podoba
![]() |
![]() |
27 Dec 2009, o 14:53 |
kosmita1993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zagłosowałem na RepMod, chociaż obecny system nie jest zły. Ale za to ten będzie sprawiedliwiejszy.
Ale jak już wcześniej ktoś zauważył, w obecnym systemie, ten pasek z nickami osób które postawiły piwa to jednak trochę motywuje! |
![]() |
27 Dec 2009, o 15:01 |
Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mi się tez RepMod podoba, tym bardziej że ostatnio tego typu nagrody na forum nabywają wartości
![]() |
![]() |
27 Dec 2009, o 15:06 |
Poza tym dzięki temu będzie można organizować jakieś sprawiedliwe konkursy. Nawet gdyby ktoś stworzył multikonto, to głos o sile 1 pkt pomoże mu o wiele mniej, niż głosy aktywnych forumowiczów po 5-6 pkt.
![]() Przy okazji napiszę jeszcze, że będzie wprowadzony system ref-linków, czyli pojawia się kolejna możliwość techniczna, by zorganizować kiedyś konkurs na największą liczbę zaproszonych osób. ![]() |
Top |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Next Page 2 of 3 [ 42 posts ] Previous topic | Next topic |
|