![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Off-Topic |
Previous topic | Next topic Page 16 of 22 [ 324 posts ] Go to page Previous 1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 22 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Dziewczyny - czyli relacje damsko - męskie |
---|
![]() |
29 Mar 2011, o 09:05 |
maciek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wartosciowy zwiazek sam do ciebie przyjdzie
|
Last post |
![]() |
![]() |
29 Mar 2011, o 12:38 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uwaga - maciek powiedział coś mądrego.
PLUSUJEMY |
![]() |
![]() |
29 Mar 2011, o 14:20 |
![]() [ Komentarz dodany przez: IuDeX: 29 marca 2011, o 15:11 ] Ode mnie w nagrodę masz instrukcję obsługi kasownika: 1. Wsunac bilet w szczeline. 2. Kasowanie nastepuje automatycznie 3. Czerwone lampki sygnalizuja blokade kasownika. 4. Wyswietlacz wskazuje aktualny czas. ![]() |
![]() |
![]() |
29 Mar 2011, o 15:48 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
maciek wrote: wartosciowy zwiazek sam do ciebie przyjdzie Pisząc takie coś stwierdzam, że masz dobrego dilera, bo ja taki menel jestem, zamknięty w sobie, nieśmiały, a Ty mi tutaj takie głupoty wkręcasz, w każdym bądź razie mądrze powiedziane. |
![]() |
![]() |
29 Mar 2011, o 17:14 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja pie*ole, człowieku, ty masz 14 lat, ja w twoim wieku myślałem o tym, żeby wrócić szybko ze szkoły i iść na dwór pograć w piłę, a nie myślałem o jakiś idiotkach
|
![]() |
![]() |
29 Mar 2011, o 17:17 |
michero, teraz są inne czasy... Z pokolenia na pokolenie wszystko się zmienia.
|
![]() |
![]() |
29 Mar 2011, o 17:24 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Co to za obrazkowy spam?! Nie no a tak na poważnie hoppek luknij na forum.nastolatek.pl . |
![]() |
![]() |
29 Mar 2011, o 17:44 |
hoppek wrote: michero, teraz są inne czasy... Z pokolenia na pokolenie wszystko się zmienia. malo ktora dziewczyna w wieku 14 lat daje..przykro mi, taka prawda.. ![]() [ Komentarz dodany przez: _NeedSpeed_: 29 marca 2011, o 17:48 ] Ciekawe co teraz dostaniesz w nagrodę od IuDeXa ![]() [ Komentarz dodany przez: IuDeX: 29 marca 2011, o 17:50 ] _NeedSpeed_ nic ![]() |
![]() |
![]() |
29 Mar 2011, o 17:47 |
maciek wrote: malo ktora dziewczyna w wieku 14 lat daje..przykro mi, taka prawda.. Lać na to, bo chyba nie o to w tym chodzi, c'nie? Chyba jakby mi o to chodziło, to bym o tym wspomniał, nie? |
![]() |
![]() |
29 Mar 2011, o 18:00 |
ryba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
29 Mar 2011, o 18:22 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Może chodzi mu o głębokie spojrzenia, długie rozmowy, ślimakowanie na każdej przerwie, dni ciszy kiedy ma ciote, wpatrywanie się bez słowa.
W związku nie chodzi przecież tylko o "daj dupyyyy" Tak, mam 19 lat i nie mam dziewczyny. Nie chcę być w żaden sposób ograniczany, i chcę korzystać z życia ! |
![]() |
![]() |
29 Mar 2011, o 18:25 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przez was zaczynam korzystać z życia. Thx.
![]() |
![]() |
![]() |
29 Mar 2011, o 18:27 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
IuDeX wrote: zaczynam korzystać z życia. Thx. chociaż jednemu pomogłem ![]() [ Komentarz dodany przez: IuDeX: 29 marca 2011, o 18:29 ] Yeah. |
![]() |
![]() |
29 Mar 2011, o 20:58 |
adam wrote: W związku nie chodzi przecież tylko o "daj dupyyyy" +1 ![]() Może was to nie zdziwi, ale ona głównie szlabany i te bicia ma za oceny. ;x I ona nic nie robi w tym kierunku, żeby poprawić, czyli ogólnie rzecz biorąc widocznie nie zależy jej na tym, żebyśmy się spotykali. |
![]() |
![]() |
29 Mar 2011, o 21:03 |
no i sam sobie odpowiedziales co w tej sytuacji zrobic
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 22 Next Page 16 of 22 [ 324 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Hyde Park » Off-Topic |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)