Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
hoppek, dla nich to szpan przed znajomymi chodzić ze starszym chłopakiem I w ogóle lubią, jak mają takich silniejszych i starszych mężczyzn, które mogą je obronić
Mnie wczoraj, jak się uczyłem jeździć na łyżwach, chciała wyrwać jakaś piszcząca szesnastka. Zdaję sobie sprawę, że młodo wyglądam, ale nie aż tak
Dziś jednak po imprezie, jedna dziewczyna stwierdziła, że za mało mnie zna, żeby u mnie nocować. Druga powiedziała, że zawsze, gdy rano się u mnie budzi, to zastanawia się, co ma powiedzieć swojemu chłopakowi.
gry.lcs.pl Mój blog o projektowaniu i tworzeniu gier.
hoppek wrote:A wiecie jak przekonać dziewczyne, która mi się podoba i ma fajny charakter, ale ma już chłopaka(w co nie chcę mi się wierzyć), aby ze mną chodziła?
Nawet nie próbuj jej o to pytać, chyba że chcesz zepsuć relacje między wami. Jeżeli ma kogoś, to znaczy że jest jej dobrze z tą osobą i niestety nie ma sensu w to ingerować.
Sposobu nie ma, trzeba dobierać metody do konkretnej sytuacji. Ale jeśli już znasz się z nią dłużej i nic Ci nie okazuje, to na wiele nie licz. SPONTAN KOLEGO!
gry.lcs.pl Mój blog o projektowaniu i tworzeniu gier.
No ja mam problem, bo napalają się na mnie 4 laski, a teraz doszła piąta i osattnio obydwie naraz napisały mi "Zrób to dla mnie"(chodziło, o przyjazd w celach przyjacielskich ) Trudna sytuacja.... ; D
A ja mam taki problem, otóż moja przyjaciółka jest zazdrosna o taką kumpele, którą poznałem, ale na real się z nią nie widziałem i ta moja przyjaciółka mi mówi, że ja o tej kumpeli wiem wszystko, a o niej nic. Pytała się mnie jakie ona ma pasemko, a ja jej powiedziałem, że nie wiem, bo jej dawno nie widziałem, bo nie mam czasu jak przyjechać na Sosnowiec, a z Katowic do Sosnowca jest jakieś pół godziny autobusem i ta przyjaciółka najeżdża na tą kumpele, wyzywa ją od kurw, czyli jest zazdrosna. Co byście mi radzili zrobić w takiej sytuacji??
Drogi hoppku! Dziękujemy Ci, że zdecydowałeś się napisać do Bravo, zawsze staramy się pomagać naszym wiernym czytelnikom. Problem, który Cię spotkał jest dość często spotykany. Dziewczyny nastoletnie z reguły są zazdrosne o inne, traktują je jak konkurentki i ciągle rywalizują. Mają to we krwi, takimi je natura zrobiła. Niestety nic z tym hoppku nie możesz zrobić. Jedyne co możemy Ci doradzić, to po prostu, żebyś nie mówił jednej o drugiej, bo co mają się denerwować. I kategorycznie, nigdy przenigdy, nie mów o pasemkach tej drugiej, one tego nie cierpią! Pozdrawiamy Redakcja Bravo