Czyli obudowa plastikowa? Warto się przyjrzeć. Jeśli chodzi o aparat to jest wystarczający. Fotki robi super, a i sekwencje wideo kręci niezłe. Nowszy Symbian. To jest argument.
nie cały tydzień i cały czas jest jak nowy
hoppek wrote:Duży plus - jest radio internetowe, a w mojej 5530XM nie ma
hoppek wrote:moja mama ją kupiła w zeszły piątek i jeszcze ani razu jej nie ładowała.
hoppek wrote:I ta przejściówka do ładowarek z cienkim i grubym bolcem bardzo się nagrzewa, gdy się ją ładuje przez ładowarkę + przejściówkę.
nemo333 wrote:Po 3 wystające klawisze menu/kontakty itp. Bawiąc się nim w salonie ery myślałem że coś mnie trafi bo zamiast wybierając Opcje otwierałem za każdym razem menu![]()
nemo333 wrote:skąd takie rzeczy wiesz skoro nie była nigdy ładowana?
nemo333 wrote:Po drugie,klapka baterii ma grubość kartki papieru(ja nie oceniałem ale tak wszyscy mówią)
może już w nowszych poprawili to, ja miałem ją w rękach zaraz po premierze, możliwe też że tobie to nie przeszkadza bo masz mniejsze palcehoppek wrote:Dziwne, że u mnie jest normalnie.
pewnie nawet większy upadek ją uszkodzihoppek wrote:Ciut grubsza od kartki papieru i chyba rzeczywiście jakby ktoś nie dbał to by mógł ją wygiąć lub nawet połamać.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests