Witam wszystkich. Jestem nowy więc zacznę standardowo że proszę o wyrozumiałość.
Próbuję wgrać nowe oprogramowanie do padniętej Noki c5 niestety od dwóch dni bez powodzenia. Phoenix nie widzi plików z softem które ściągam i wklejam do folderu product-wydaje mi się że są uszkodzone albo nie pełne a na pewno są bez końcówki exe.
Czy ktoś jest mi w stanie podesłać sprawdzony link/ewentualnie plik z całym softem który pójdzie w Phoenixie bez problemu najlepiej w Polskiej wersji i czysty bez blokady sim?
Wiem że jest sporo takich samych tematów ale Bozia mi świadkiem że przeczytałem chyba wszystkie i stosowałem pliki z linków ale nic to nie dało a mam już ochotę telefon rozetrzeć po ścianie
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 24 września 2013, o 11:28 ]
Same pliki softu nie są nigdy w postaci plików EXE, gdyż pliki EXE to jedynie samorozpakowujace się (instalujące) archiwa z tymi właśnie już konkretnymi plikami softu.
[ Dodano: 24 wrz 2013, o 11:32 ]
no ok tylko czemu jakikolwiek soft wybiorę wklejony do folderu product to albo go program nie widzi albo wyskakuje jakiś błąd po czym i tak go przestaje widzieć..