Please Login or Register, to see this Content
nemo333 wrote:znajdz aktywna tapete z opcja na kazdy ekran inna.
nemo333 wrote:po co manager procesow? android nie potrzebuje czegos takiego, wszystko dziala w tle
nemo333 wrote:a jak jest potrzeba pamiec to sam sobie pozamyka zbedne aplikacje
nemo333 wrote:adhoc to akurat kwestia sprzetowa i konfuguracyjna, jedne je obsluguja a inne nie, np w X8 mozna to odblokowac w pliku konfiguracyjnym wifi
wook wrote:ja jak kupuje użądzenie
wook wrote:a bateria znika w expresowym tępie
wook wrote:według mnie za późno
wook wrote:Do funkcji biurowych (pliki offica) jest już lepszy Windows Phone w którym w zestawie jest jeszcze szybki interfejs.
wook wrote:Ciekawe w której wersji Androida poprawią dodadzą te funkcje o których pisałem.
wook wrote:Ciekawe w której wersji Androida poprawią dodadzą te funkcje o których pisałem. Wtedy
IuDeX wrote:Trzeba doinstalować apke, ojej
Na Symbianie jak trzeba coś doinstalować to byłoby OK, SPOKO. CO TO ZA PROBLEM.
IuDeX wrote:Kup szajs, narzekaj na baterie, bo system
IuDeX wrote:A co z tą pamięcią? Rajcują Cię wysokie liczby przy pozycji "wolna ilośc"?
IuDeX wrote:Na Androidzie jest SWAP. Poczytaj o tym i pomyśl jak to może działać. Korzysta z RAMu, bo może.
IuDeX wrote:Które?
Maniiiek wrote:Zacznijmy od tego, że Symbian operia swoje działanie głównie na GPU. Stąd nie potrzebuje wydajnego procesora a wydajnego układu graficznego. A i tak ma mniejsze wymagania sprzętowe ze względu na lepszą optymalizacje systemu. Co do różnic to Symbian jest systemem bardziej kompletnym. Czysty Android pozbawiony jest wielu podstawowych aplikacji, a i nakładki od producentów mają swoje braki. Inaczej też wygląda sprawa zarządzania aplikacjami i danymi. Miłym akcentem w Symbianie jest to, że budzik działa nawet przy wyłączonym urządzeniu. W Androidzie każda funkcja to tak na prawdę osobna aplikacja która w każdej chwili może się zawiesić. Symbian sprawia wrażenie systemu bardziej złożonego. W Symbianie podstawową funkcją jest dzwonienie. W Androidzie jest to jedna z wielu aplikacji. Systemy te cechuje zupełnie inna filozofia działania i obsługi.
nemo333 wrote:jedynie podstawowe aplikacje które potrzebne są do podstawowego korzystania z telefonu
nemo333 wrote:Dobre rozwiązanie, ja w S60 zwykle ukrywam conajmniej 20 ikon w menu bo nie używam danych programów
nemo333 wrote:Do tego Andrzej radzi sobie dobrze niezaleznie od tego ile masz RAM. czy 512 czy 256 to on i tak działa dobrze.
nemo333 wrote: A jak mu brakuje to pozamyka sobie aplikacje których nie potrzebuje mieć włączonych w tle.
nemo333 wrote:Troche inna filozofia jak w Symbianie czy Windowsie ale sprawdza się idealnie
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests