U mnie X-Plore normalnie wykrywa kartę, weź ją sformatuj może i wtedy zobacz albo używaj innego menedżera plików.wook wrote:Po pierwsze mam problem z x-plore na tablecie GoClever A73 a mianowicie nie widzi mi karty pamięci podczas gdy inny (file manager) menadżer plików widzi normalnie
W drawerze powinna być aplikacja Superuser, fabrycznie producent nie rootuje tego tabletu.wook wrote:Po drugie jak sprawdzić czy urządzenie jest zrotowane?
Powinny być, pawelooss chyba ma takie coś, to może będzie wiedział.wook wrote:Po trzecie czy są programy do obsługi modułów telewizji dvb-t (bo mam jakiś taki model podpinany pod usb)
Można zainstalować GO Launcher albo ADW Launcher i ściągać motywy ze sklepu albo wgrać custom ROM z Theme Chooserem i dogrywać sobie motywy.wook wrote:Po czwarte jak zmieniać motywy.
wook wrote:Po pierwsze mam problem z x-plore na tablecie GoClever A73 a mianowicie nie widzi mi karty pamięci podczas gdy inny (file manager) menadżer plików widzi normalnie
wook wrote:Po drugie jak sprawdzić czy urządzenie jest zrotowane?
wook wrote:Po trzecie czy są programy do obsługi modułów telewizji dvb-t (bo mam jakiś taki model podpinany pod usb)
wook wrote:Po czwarte jak zmieniać motywy.
hoppek wrote:custom ROM z Theme Chooserem i dogrywać sobie motywy.
rybak wrote:Jaki masz Rom ? Oficjalny ?
hoppek wrote:Powinny być, pawelooss chyba ma takie coś, to może będzie wiedział.
wook wrote:jeszcze tam mnie naszło czy jak kupie huba usb (z jednego na kilka) to czy będzie można na raz podłączyć mysz i klawiaturę?
działa normalnie podpięcie przez HUB. Na LwW i Lark 70.0 nie było problemówwook wrote:jeszcze tam mnie naszło czy jak kupie huba usb (z jednego na kilka) to czy będzie można na raz podłączyć mysz i klawiaturę?
wook wrote:to czy będzie można na raz podłączyć mysz i klawiaturę?
wook wrote:Czy znacie jakiś sposób na bluetooth? Bo mam pod usb ale tablet za cholere go nie widzi.
wook wrote:mam oficjalny bo jeszcze nie miałem czasu poczytać
rybak wrote:Oficjalne ROM-y i modyfikowane ROM-y wgrywa się tak samo
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest