![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Komputery » Software |
Previous topic | Next topic Page 1 of 2 [ 21 posts ] Go to page 1, 2 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Google nie wczytuje się w Google Chrome |
---|
![]() |
25 May 2014, o 14:28 |
boczkens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Taki oto problem... Co ciekawe w IE działa bez problemu, a w Chrome albo wcale się nie ładuje albo ładuje ok 1.5 minuty. Jak już załaduje to działa normalnie przez jakiś czas, później problem się powtarza. Z yt jest podobnie, sama strona się ładuje bez problemów natomiast filmy czasem w ogóle się nie ładują. Problem jest o tyle mniej uciążliwy, że wsyatrczy refreshować ok 3 razy i działa, na google niestety to nie trybi. Wtf?
|
Last post |
![]() |
![]() |
25 May 2014, o 15:27 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Może jakieś proxy masz poustawiane?
|
![]() |
![]() |
25 May 2014, o 15:51 |
Navia -
|
boczkens wrote: a w Chrome albo wcale się nie ładuje albo ładuje ok 1.5 minuty U mnie działa bez problemów.![]() |
![]() |
![]() |
25 May 2014, o 15:59 |
Hans ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Z google nie mam problemu, ale gmail i yt niemiłosiernie lagują, a z filmami na yt mam dokładnie tak jak ty.
|
![]() |
![]() |
25 May 2014, o 18:08 |
Navia, pokazałeś stronę startową Chroma, ja mówię o wejściu na google.pl.
pawelooss, a jak to sprawdzić? ;O Nic nie ustawiałem, problem pojawił się nagle, cholera wie skąd. |
![]() |
![]() |
25 May 2014, o 18:16 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie używam na co dzień Chrome, ale ilekroć wchodzę i śledzę komunikaty to jest: "Łączenie z serwerem proxy", mimo że w ustawieniach jest połączenie bezpośrednie. To chyba jakieś dodatkowe googlowe wydajnościowo-inwigilujące usprawnienia.
![]() |
![]() |
![]() |
25 May 2014, o 18:18 |
Kierwa. Ok, poszukam, poczytam i dam znać.
|
![]() |
![]() |
25 May 2014, o 20:40 |
Navia -
|
boczkens wrote: Navia, pokazałeś stronę startową Chroma, ja mówię o wejściu na google.pl. Bo w chrome mam ją ustawioną jako startową. Mam google.pl. |
![]() |
![]() |
26 May 2014, o 21:16 |
Navia -
|
nemo333 wrote: a nie używacie gówna Mam na kompie ale nie używam. Wkurza mnie to że Chrome wkładają prawie do wszystkiego co się instaluje na kompie. |
![]() |
![]() |
26 May 2014, o 21:23 |
MUsk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Poinstalujcie sb chromium - polecam, działa bez zarzutu-google.pl się ładuje w ok.2 sek. [areło 2
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
26 May 2014, o 21:26 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MUsk wrote: Poinstalujcie sb chromium - polecam, działa bez zarzutu-google.pl się ładuje w ok.2 sek. [areło 2 ] Działają na niej dodatki do normalnego Chrome? Typu AdBlock i sprawdzanie poczty Gmail? |
![]() |
![]() |
27 May 2014, o 07:01 |
MUsk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tak, ponieważ G-Crome jest oparty na Chromium-są kompatybilne
![]() |
![]() |
![]() |
27 May 2014, o 14:30 |
Jak na razie du**, próbowałem zmieniać te proxy sroxy, czyściłem wszystko i wgl. Jeszcze zresetuję router do ustawień fabrycznych, bo dzisiaj dostrzegłem podobny problem z youtubem na One więc to albo wina routera albo łącza.
|
![]() |
![]() |
27 May 2014, o 14:56 |
Hans ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
boczkens, z czego masz neta?
|
![]() |
![]() |
27 May 2014, o 18:03 |
nemo333, pojmij w swym małym gimbusiarskim zalążku mózgu, że problem z yt na telefonie dostrzegłem dzisiaj. Na komputerze nadal działanie Google zależy wyłącznie od przeglądarki więc nie do końca byłbym przekonany czy to problem z routerem/łączem. Z resztą, oczekiwałem wsparcia od dojrzałych ludzi, posiadających jakiekolwiek pojęcie w temacie więc zamiast minusować wszystko co popadnie możesz łaskawie wy***rdalać. Pozdrawiam ozięble.
Hans, Orange... ;/ I niestety 10 mega to maksimum, co mogę mieć. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2 Next Page 1 of 2 [ 21 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests |
Board index » Hyde Park » Komputery » Software |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)