![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Tutoriale & Triki » [S60] Tutoriale |
Previous topic | Next topic Page 2 of 5 [ 71 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
GSMCenter.pl - Wyrabiamy certyfikaty - Reaktywacja |
---|
![]() |
29 Jan 2011, o 13:58 |
maciek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Last post |
![]() |
29 Jan 2011, o 14:14 |
Deryl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adrian219 wrote: Deryl, certyfikaty są wyrabiane tak jak wcześniej, czyli 1 cert = wiele IMEI? ![]() ![]() Co do certów to jeden może być przypisany do 1000 numerów imei Tak jak już pisałem w bazie mamy już dużo gotowych certów wygenerowanych przez nas w poprzedniej edycji lub zebranych ,znalezionych w sieci,przyda się to tym którzy kupili używane telefony dla których wcześniej już powstał certyfikat w ten sposób mogą mieć szczęście i otrzymać go natychmiast , resztę generujemy na bieżąco Programu do podpisywania narazie nie dołączamy ale mamy taki zamiar , strona z generatorem jeszcze się zmieni graficznie i będzie dostępna w kilku językach ....nawet w chińskim ![]() |
![]() |
29 Jan 2011, o 17:00 |
mar99 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Deryl wrote: Podpisywanie aplikacji w każdym przypadku wygląda tak samo, czyli musisz mieć klucz , certyfikat i aplikację/program do podpisywania i tyle ![]() Czyli nie można podpisać bezpośrednio na stronie, tak jak to było w przypadku OPDA? |
![]() |
29 Jan 2011, o 20:23 |
mar99 wrote: Czyli nie można podpisać bezpośrednio na stronie, tak jak to było w przypadku OPDA? Niestety nie ,przyznam że o tym nie pomyślałem ,muszę sprawdzić czy jest to do zrobienia w naszym przypadku |
![]() |
30 Jan 2011, o 09:33 |
No sprawdź, bo byłoby to bardzo wygodne
![]() |
![]() |
30 Jan 2011, o 11:39 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mar99 wrote: No sprawdź, bo byłoby to bardzo wygodne ![]() Żeś taki wygodny - ciężko SigSIS'a wrzucić? Ja mam na kompie jeszcze ten program od BazyTelefonów.pl ![]() On się EasySign nazywał |
Last edited by HitFan on 30 Jan 2011, o 11:40, edited 1 time in total. |
![]() |
30 Jan 2011, o 12:16 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HitFan, tu nie chodzi o to, że program ciężko ściągnąć, po prostu dajemy pomysły jak można wzbogacić ten projekt, żeby był bardziej przyjazny.
![]() Pozdrawiam adrian219 |
![]() |
31 Jan 2011, o 07:49 |
Deryl, 29 założyłem konto w celu otrzymania certyfikatu. Dodałem telefon wraz z numerem imei i do tej pory nic się nie pojawiło, a miało w ciągu 12/24 godzin.
|
![]() |
31 Jan 2011, o 14:15 |
jojo87 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mar99, u mnie jest to samo. Pewnego dnia (chyba przedwczoraj) ok. 20 złożyłem prośbę o 2 certyfikaty. Do tej pory nie mam ani jednego. Mniej więcej o tej samej godzinie tego samego dnia złożyłem prośbę o 1 certyfikat na OPDA. Sprawdziłem o 1 w nocy i już był dostępny. Żeby Wasz serwis wyrabiał certyfikaty w takim tempie to od razu na dobre opuścił bym OPDA.
|
![]() |
31 Jan 2011, o 14:51 |
Racja, na OPDA certyfikat był szybciutko, po jakiś paru godzinach, a może szybciej nawet, nie pamiętam dokładnie.
|
![]() |
31 Jan 2011, o 20:37 |
Był weekend to i serwer zrobił sobie wolne
![]() ...a tak na poważnie to sam nie wiem dlaczego tak się stało , strona jest jeszcze w fazie testów i ma wiele błędów ![]() mam nadzieję że szybko się z tym uporamy , przepraszam za opóźnienia Rozmawiałem kiedyś z gościem z OPDA ,do obsługi i dozoru certów mają 20 osób , u nas są tylko dwie więc nawet nie próbuje się do Nich porównywać ..my narazie raczkujemy Przez weekend było bardzo dużo zgłoszeń i może generator zgłupiał ...zaraz to sprawdzę |
![]() |
31 Jan 2011, o 21:00 |
Ok, u mnie certyfikat już się pojawił.
Dzięki bardzo i plus oczywiście. |
![]() |
31 Jan 2011, o 21:05 |
samara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Po długim oczekiwaniu mój certyfikat też jest już do pobrania...
|
![]() |
12 Feb 2011, o 19:39 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
samara, ile czekałeś? Ja wysłałem zgłoszenie o cercie dla 6720c, wysłałem je 9 lutego i do dzisiaj nie dostałem certa...
|
![]() |
12 Feb 2011, o 19:45 |
samara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoppek, nie pamiętam już...
![]() ![]() |
Top |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5 Next Page 2 of 5 [ 71 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Strefa Symbian S60 » Tutoriale & Triki » [S60] Tutoriale |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)