rozumiem - ja juz 5 razy zrobilem flash wszytsko idzie poprawnie staje na tym romapatcher i tyle :(:( tam chyba wszytsko dobrze
[ Dodano: 14 sty 2011, o 16:32 ]
zaplace za pomoc wrgania hacka nr gg 3533856
[ Dodano: 14 sty 2011, o 17:12 ]
czy jest tu jakis fachowiec bo mam kilka pytan
pierwsze kiedy pobieram oprogramowanie z navi firm a moj telefon to nokia n97 ver v22. 0.110
tam sa opcje takie jak
RM-505 3uk gb black v3gv mr(0586308)
oraz EMEA Euro_qw black (0570817)
tylko takie wygladaja podbie do mojego telfonu ktora wybrac czy ma to znaczneie - bo tego w instrukcji nie ma napsianego ktora opcja dla kogo.............
kolejne pytanie jak juz pobralem wszytskie pliki skopiopwalem je do RM-505 w phoenic data.... to scigam teraz tego zlamasa.... RM-505 z jakiegos forum czy to jest wlasnie ten zlamas ...... kurde jakie to pogmatwane - ale jeszcze
kiedy chce zaczac flashowac telefon pojawia sie ze brakuje jakiegos plika i czy kontunuowac plik brakujacy
an optional file is missing RM505_507 ....32Fpsx ...... czy ten plik jest wazny i dalczego go brakuje ja nic nie usuwalem
[ Dodano: 14 sty 2011, o 17:15 ]
ahhh zapomnailem dodac kiedy bedzie poprawiac metode lamnia systemu prosze skontaktujcie sie ze mna i mowice mi krok po kroku instruckcje lamania systemu a ja ja napisze w bardzo zrozumialy sposob a to czy ktos skopiuje to na inne forum to juz nie bedzie wasza wina i raczej nie da sie temu zapobiec... ale admin jesli chcesz aby ktos uzywal twojej strony i twojej metody to prosze aby metoda byla napisana zrouzmiale - ja sie nie poddaje i dalej knuje co zrobic aby zlamac system