ZiomalMarcin wrote:Jak mu włączysz efekty menu i inne cuda, to może.
Bez efektów też, wiem co było jak miałem 5800 i 5530.
ZiomalMarcin wrote:Jak mu włączysz efekty menu i inne cuda, to może.
hoppek wrote:Bez efektów też, wiem co było jak miałem 5800 i 5530.
ZiomalMarcin wrote:Jakoś u mnie działa wszystko w porządku. Coś ściemniasz.
hoppek wrote:Nie tylko te z początku, na każdym można dostać laga, pewnie na WP7 też się da.
widzę że nie zrozumiałeś... wali mnie to że przegiąłem 2 punkty, jakoś inni przeginają więcej i warnów nie mająZiomalMarcin wrote:Jak Cię to nie obchodzi, to po co wchodzisz w dyskusję ze mną skoro wszystko masz tam gdzie jest ciemno?
symbian w N73 nawet na starcie ma rozpikselowaną i zamuloną animację startową.ZiomalMarcin wrote:Byłem kiedyś w Saturnie i był telefonik z Androidem na wystawie (nie pamiętam co to był za model, ale na pewno nie żadna chińska tandeta). Zacząłem się nim bawić to się przeraziłem. W menu już zaczął łapać lagi przy przewijaniu. W ogóle przewijanie w bok jest spalone. Przy jednoręcznym trzymaniu kciuk bardziej się męczy niż przy przewijaniu pionowym. Aplikacji nie próbowałem bo już miałem dość tego szajsu po samej wizycie w menu. Totalna niepraktyczność.
ZiomalMarcin wrote:Na jakiej podstawie tak twierdzisz?
jakie masz CFW?Jakoś u mnie działa wszystko w porządku. Coś ściemniasz.
nemo333 wrote: więc żądam równo uprawnienia!
nemo333 wrote:conajmniej
w andro połowa aplikacji włączała mi się w autostarcie, reszta się nie zamyka a minimalizuje... a jakoś zamulić go miałem problemZiomalMarcin wrote:Jak odpalisz wszystko co się da w tle to każdy system zamulisz.
nemo333 wrote:w andro
Tam powinien być przecinek przed tą literą, ponieważ to będzie chyba zdanie współrzędnie złożone.nemo333 wrote: a
nemo333 wrote:dysleksji
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests