by asot » 22 Dec 2012, o 21:12
Nic z wymienionych przez Ciebie nie wchodzi w grę. Do obecnie używanej Nokii X3-00 podłączyłem douszne słuchawki Thomson, a później także douszne Sony. Thomson bardzo kiepsko zagrał, a Sony bardzo głośno i czysto. Przy zakupie telefonu nie chcę się rozczarować odtwarzaczem muzyki w nim drzemiącym, a bez sensu mieć telefon i odtwarzacz muzyczny osobno. Dodam, że narzeczona bawiła się dziś Samsungiem Galaxy S 3 tylko nie wiem czy mini czy nie i powiedziała, że głośno gra na słuchawkach, głośniku i ma fajne wykonanie. Teraz tak szczerze, polecicie coś dobrze grającego na głośniku (jak ktoś dzwoni) i słuchawkach (odtwarzacz)? I także z dobrym korektorem muzycznym. Ja osobiście myślałem nad Samsungiem Galaxy S 3 (trochę duży i nie wiem czy do kieszeni spodni się zmieści) i Sony Xperia S. Bądź też Samsung Galaxy S 3 mini. Jakie jest Wasze zdanie na temat tych modeli?
jonny ja już sam nie wiem jak to jest. Jutro podejdę do iSpot i sam zobaczę jak naprawdę gra muzyka na iPhone 4s. Na początku gdy narzeczona pytała o opinię klientów którzy do niej przychodzili (kobiety i mężczyźni) odpowiedź byłą, że warto kupić, dobrze gra, głośno gra itp. Wczoraj przyszedł facet który w firmie testował od iPhone 3 do 5 i powiedział, że prywatnie by tego telefonu nie kupił ponieważ nie gra tak głośno jak go zachwalają ludzie. I do tego są problemy z komunikacją telefon - komputer. Skoro facet testował już wiele telefonów, a nawet Samsunga Galaxy S 3 i powiedział, że S 3 jest lepszy to chyba tak jest. Przetestuję iPhone to wydam swoją opinię i powiem czy gra dobrze, czysto i głośno

Jeszcze jedno pytanie, Samsun Galaxy S 3 mieści się w standardowej kieszeni spodni?