![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Free Download » Download Zone na Komputer » Programy na komputer » Programy: Flashing - wgrywanie softu |
Previous topic | Next topic Page 2 of 3 [ 44 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
JAF 1.98.66 beta5 + PKey Emulator |
---|
![]() |
26 Oct 2010, o 13:44 |
Obeebok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zainstalowałeś JAFa w domyślnym katalogu? Miałem to samo, jak był w innym niż C:\Program Files\ODEON\JAF.
|
Last post |
![]() |
![]() |
3 Nov 2010, o 19:43 |
Sebek76 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na mojej E52 niestety ale ten Jaf też nie działa te pkey emulator nie działa ściągłem inny który działa prawidłowo reszte robiłem według instrukcji z 1 postu niestety po zaznaczeniu odpowiednich opcji w Jafie rozpoczyna się flash i po chwili komunikat
....Error checking CMT boot... ![]() |
![]() |
![]() |
3 Nov 2010, o 21:05 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A loadera do E52 skopiowałeś? Wydaje mi się że nie.
|
![]() |
![]() |
4 Nov 2010, o 09:23 |
Wodnik Szuwarek wrote: A loadera do E52 skopiowałeś? Wydaje mi się że nie.? No nie skopiowałem a skąd ten loader mam ściągnąć ? i gdzie mam go skopiować ? normalnie czarna magia z tym modelem ![]() |
![]() |
![]() |
4 Nov 2010, o 09:30 |
![]() |
![]() |
4 Nov 2010, o 10:04 |
Wodnik Szuwarek wrote: no to już instalowałem jest link w 1 poście i dalej nic jaki mam wskazać folder do zainstalowania tego loadera ? czy udało wogóle się komuś sflashować e52 tym Jafem nic z tego robię wszystko według wskazówek i dalej to samo loader skopiowany ![]() |
![]() |
![]() |
16 Jan 2011, o 01:05 |
Ryan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
witam mam taki problem z ta wersja jafa i wyskakuje mi cos takiego
Checking Windows version ... Windows version: Microsoft Windows Vista 32-bit Searching for JAF install location ... JAF.EXE find in: C:\Program Files\ODEON\JAF\ Starting JCOP emulator ... JAF.EXE find in: C:\Program Files\ODEON\JAF\ Saved JCOP.EXE to: C:\Program Files\ODEON\JAF\JCOP.EXE JCOP emulator started succesfull on port 8050 Powering JCOP simulator ... Uploading PKEY applets to JCOP simulator ... Verify installed PKEY applets ... PKEY applets ready to use Generated PKEY details: [SN: 9000DA52] [TYPE: PKEY Thomas] Searching for JAF box ... ERROR: JAF Box interface not detected proszę o pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
17 Apr 2011, o 16:45 |
milosnik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
u mnie to samo
|
![]() |
![]() |
17 Apr 2011, o 16:49 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Polecam tę wersję JAFa:
http://nokiahacking.pl/jaf-1-98-64-virtual-pkey-vt1887-60.htm#p405638 |
![]() |
![]() |
17 Apr 2011, o 17:06 |
nie pomogło
Checking Windows version ... Windows version: Microsoft Windows XP Professional Searching for JAF install location ... ERROR: Can not find JAF.EXE a muszę zrobić downgrade c3-00 z 7.25 na 7.20 bo nie znalazłem nowego softu pl 7.25 ok ruszył JAF 1.98.62. JayDi tylko nie ma ini dla c3 nie wiem co dalej |
Last edited by milosnik on 17 Apr 2011, o 17:32, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
17 Apr 2011, o 17:24 |
![]() |
![]() |
17 Apr 2011, o 17:44 |
Mógłby ktoś podać linka jak flaszować za pomocą jafa, bo już cierpliwość tracę do tego programu
|
![]() |
![]() |
17 Apr 2011, o 21:02 |
SileS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
17 Apr 2011, o 21:57 |
milosnik, na razie nie zrobisz downgrade w C3.
|
![]() |
![]() |
17 Apr 2011, o 22:18 |
Dlaczego? Właśnie jakiś errror z odczytem występował i nie dało sie sflaszować.
Za chwilę podam co to był za błąd. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Next Page 2 of 3 [ 44 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Free Download » Download Zone na Komputer » Programy na komputer » Programy: Flashing - wgrywanie softu |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)