Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
szczerze? leje na to ile mi trzyma. jestem w domu i ktorys telefon sie rozladowuje to biore i podlaczam. jak wytrzymuje telefon dobe bez podpinania to znaczy ze jest dobrze i nie potrzebuje w nim lepszej baterii.
3 dni w E5 Dziennie: godzina internetu, 30 minut rozmów, 40 smsów, email onilne
Last edited by Mati91 on 25 Oct 2012, o 22:11, edited 1 time in total.
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
Mi Aśka 302 trzyma nie więcej niż 2 dni (ok. 20 sms, 15 min rozmów, czasem w coś zagram, ale nie dłużej niż 10 min). Ostatnio o 23 naładowałam do pełna baterię, odłączyłam ładowarkę i nastawiłam budzik. Rano wstaję, a baterii 1 kreska
„i nie dziewczyna, tylko zbitek bitów krążących a to w internecie, a to w masztach sieci komórkowej”
5800 - ok. 2-3 dni ( bateria 1800mAh), do 2-3 godzin rozmów, 30-35 minut internetu, 7230 - 2 dni spokojnie, telefon na czuwanie, godzinka rozmów, kilka sms-ów, czesem w coś zagram, Ace - wypada najlepiej bo ok 1 dzień... Już chyba nie chce androida jak mam co dzień pod ładowarką siedzieć ; (