Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
mi trzymają tak: E5-00 10 h (muszę wymienić baterie), 3510i około 5 dni, Avila pewnie z tydzień, tam nie ma dodatków którymi można by zużywać baterie, 6101b 2 dni, w miejscu gdzie inne fony mają full zasięg to cudo pokazuje 1 kreske albo brak zasięgu, znajduje jedynie 2-ch operatorów Play i Ere, chyba działa na jakiś dziwnych częstotliwościach.
Jestem dysortografem więc jak zrobię błąd to normalne. "Od Samsunga, tragicznych plastików, Amoledów i TouchWiz'a Wybaw nas Stevie!
Od Androida i lagów Zachowaj nas Stephenie!
My userzy Was wielkich prosimy, wysłuchajcie nas!"
ostatnia nocka była moją pierwszą (od jakichś 2 lat) podczas której nie ładowałem telefonu. Teraz telefon ma na 1 ładowaniu 1 dzień 16 godzin i jeszcze 14%. 'Stamina' rzeczywiście coś tam daje
To ja się pochwalę moją x8: Tyle wytrzymuje przy średnim użytkowaniu. Jeśli nic nie robię to 7-10 dni potrafi przeleżeć. Jak słucham muzyki, wifi odpalone 24/7 to podłączam co 1,5-2 dni. W końcu rom, który nie żre baterii jak smok .
Moja X8 trzyma 3-4 dni ostatnio na androidzie 2.1 przy moim użytkowaniu (muzyka,net,sms).
Last edited by hubert123454 on 17 Jan 2014, o 11:54, edited 1 time in total.
Moje fony: LG u8110 > SE k750i@w800i > SE C702(Tuning) > SE Xperia X8@Walkman W8 > Microsoft Lumia 640 DS > Xiaomi Redmi Note 4X > Xiaomi Redmi Note 8T *Telefony które posiadam obecnie są wypisane pogrubioną czcionką "niektórym ludziom trzeba tłumaczyć łopatologicznie albo łopatą"
W mojej Nokii 5130 dokupiłem baterię o pojemności 1500mAh i trzyma mi ona 3 dni z częstym słuchaniem muzyki, a bez słuchania muzyki sms tylko to 4 dni ^^