![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Szkoła |
Previous topic | Next topic Page 2 of 2 [ 30 posts ] Go to page Previous 1, 2 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Jak zdobyć trochę energii. |
---|
![]() |
4 Sep 2009, o 20:33 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ZiomalMarcin wrote: IuDeX wrote: W naszej szkole na 700 osób jest 67 dziewczyn. Z tego chyba 20 normalnych A czy musisz szukać w szkole? Ja jakoś nie czułbym się fajno będąc numerem 1 w liście 'obiektów plotek etc' (aczkolwiek nie wiem jak to przebiega) ![]() ![]() Jedna! Uwaga jedna! ![]() Ale już coś tam było ![]() Narazie zapoznaję przez kumpli i przyjaciół. ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
4 Sep 2009, o 20:34 |
Robek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Odbiegając od tematu w mojej szkole na ok. 1200-1300 uczniów może nawet więcej jest 7 dziewczyn... I co wy na to
![]() |
![]() |
![]() |
4 Sep 2009, o 20:34 |
Robek wrote: Odbiegając od tematu w mojej szkole na ok. 1200-1300 uczniów może nawet więcej jest 7 dziewczyn... I co wy na to ![]() Podrywać nauczycielki. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
4 Sep 2009, o 20:36 |
Są 2 fajne.. a więc podsumowując 2 fajne nauczycielki na ok 1250 chłopaków?? CIĘŻKO
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
4 Sep 2009, o 20:39 |
Robek wrote: Są 2 fajne.. a więc podsumowując 2 fajne nauczycielki na ok 1250 chłopaków?? CIĘŻKO ![]() ![]() Musisz być tym wyjątkowym. ![]() ![]() ![]() A tak wracając do tematu. Dzisiaj pomogło mi: Ale po 20min i tak byłem wypompowany |
![]() |
![]() |
4 Sep 2009, o 20:41 |
IuDeX wrote: Musisz być tym wyjątkowym. ![]() ![]() ![]() Wiem Wiem ale z żadną nie mam lekcji ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
4 Sep 2009, o 20:45 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To u mnie jest raj normalnie
![]() ![]() brakuje tylko miligrama odwagi... xd |
![]() |
![]() |
4 Sep 2009, o 20:46 |
ZiomalMarcin wrote: brakuje tylko miligrama odwagi... xd Ja ostatnio mam chyba za dużo odwagi. ![]() Jeszcze pytanie co do cukrów -> jeśli będę ich dużo jadł, to mogę przytyć? ![]() |
![]() |
![]() |
4 Sep 2009, o 20:49 |
IuDeX wrote: Jeszcze pytanie co do cukrów -> jeśli będę ich dużo jadł, to mogę przytyć? ![]() Jeśli za dużo to tak, jedz tak wsam raz z umiarem Edit. Jeśli coś trenujesz to się nie obawiaj, mój kolega chodzi na kick-boxing i dziennie je 5 kitkatów i ze 3 snickersy w czasie lekcji tylko tj. 8-15 a kto wie ile jeszcze w domu ;p |
![]() |
![]() |
4 Sep 2009, o 20:55 |
Robek wrote: Jeśli coś trenujesz to się nie obawiaj, mój kolega chodzi na kick-boxing i dziennie je 5 kitkatów i ze 3 snickersy w czasie lekcji tylko tj. 8-15 a kto wie ile jeszcze w domu ;p Jeżdżę te 12km rowerem + 3 piechotą, to może pomoże. (chyba nie czuje, że rymuje ![]() Ważę 70kg przy wzroście 189. ![]() |
![]() |
![]() |
4 Sep 2009, o 20:56 |
Spróbuj, zobaczysz co z tego wyjdzie
![]() |
![]() |
![]() |
6 Sep 2009, o 15:16 |
Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
IuDeX, napij się koli tęczy POMAGA! Na mnie kawa nie działa, tigery też za to po łyku tęczy efekt czuć
![]() Moja rada: Zrób sobie rano kilka szklanek mocnej herbaty - mi to pomaga. |
![]() |
![]() |
6 Sep 2009, o 15:45 |
Filip wrote: IuDeX, napij się koli tęczy POMAGA! G. prawda po tym szajsie sie człowiekowi tylko na bełta zbiera.. |
![]() |
![]() |
6 Sep 2009, o 15:50 |
ktos99.9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
IuDeX wypij powerreade lub oshee i wogole nie bedziesz zmeczony a jak to przebiegnij sie po miescie albo gdzies tam i napewno zlapiesz troszke energii
![]() |
![]() |
![]() |
6 Sep 2009, o 15:52 |
ktos99.9 wrote: IuDeX wypij powerreade lub oshee i wogole nie bedziesz zmeczony a jak to przebiegnij sie po miescie albo gdzies tam i napewno zlapiesz troszke energii ![]() Myślisz, że po 3km spacerze 12km rowerem i po odniu przepychania się w szkole na różne piętra chce się biegać? ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2 Page 2 of 2 [ 30 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Szkoła |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)