![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Komputery » Software |
Previous topic | Next topic Page 1 of 3 [ 33 posts ] Go to page 1, 2, 3 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Jaki system operacyjny? |
---|
![]() |
12 Dec 2009, o 12:11 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ponieważ za na święta planuję zrobić formata, mam dylemat jaki system wybrać. Jaki polecilibyście? Standardowy win XP, może jakaś przeróbka, Vistę lub se7en?
![]() Moja konfiguracja: Intel Celeron 2.6Ghz Pamięć RAM 768MB Grafika HIS radeon 9600 series Dysk twardy 40GB |
Last post |
![]() |
![]() |
12 Dec 2009, o 12:17 |
matej64 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vista od razu odpada, na sevena masz za mało ramu. Minimum 1 gb. Od siebie polecę przeróbki windowsa xp WindowZ by Suchenz bądź Xp automizzer edition Home (jeśli masz oryginał home możesz wpisać swój klucz. Więcej info dowiesz się na stronie windowsmx.pl
|
![]() |
![]() |
12 Dec 2009, o 12:33 |
A co powiecie o windowsMX 8.1? ma ktoś na forum, jak się sprawuje i ogólnie
|
![]() |
![]() |
12 Dec 2009, o 12:41 |
matej64 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Miałem, po zainstalowaniu śmiga aż miło potem także ale po kilku dniach u mnie łapała zamułka i po formacie znowu wszystko ok i znowu po kilku dniach zamułka.Dużo lepiej działał RGB Nie wiem jak u innych ale u mnie chodził słabo. ( na starym kompie P4 3 ghz 768 mb ram)
|
![]() |
![]() |
12 Dec 2009, o 12:48 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Windows 8.1 mx jest naprawdę słaby. ; p
Ja polecę RGB, albo WINDOWSA 7. ![]() |
![]() |
![]() |
12 Dec 2009, o 12:56 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
_NeedSpeed_ wrote: A co powiecie o windowsMX 8.1? ma ktoś na forum, jak się sprawuje i ogólnie ja mam i jest świetny ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
12 Dec 2009, o 12:58 |
nemo333 wrote: _NeedSpeed_ wrote: A co powiecie o windowsMX 8.1? ma ktoś na forum, jak się sprawuje i ogólnie ja mam i jest świetny ![]() ![]() ![]() Windows 7/Vista jest tak samo proste do zainstalowania ![]() |
![]() |
![]() |
12 Dec 2009, o 12:59 |
![]() |
![]() |
12 Dec 2009, o 13:03 |
_NeedSpeed_ wrote: No to się kurde zdecydujcie ![]() Najmniej problemów ma Windows7, który robi wszystko automatycznie. ![]() Może niestety, ja męcze system trochę bardziej niż wy. Mnie urzekła wygoda i parę przydatnych funkcji. Siódemkę polecam, a 768 będzie spoko. -> jeżeli będzie za wolno, to wrócisz do xpeka ![]() |
![]() |
![]() |
12 Dec 2009, o 13:08 |
![]() |
![]() |
12 Dec 2009, o 13:09 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
_NeedSpeed_ wrote: No to się kurde zdecydujcie Nie ma kłopotu ze sterownikami ze sprzętem itp. nie ma ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
12 Dec 2009, o 13:12 |
_NeedSpeed_ wrote: Nie wiesz co tracisz. ; p Jeśli posiedziałbyś z 2h przy Win7 to nie chiałbyś wrócić już do XP'ka. Po prostu wygoda i tyle ![]() |
![]() |
![]() |
12 Dec 2009, o 13:15 |
Windows7 ma chyba troszka za duże wymagania, bym musiał burdel na dysku robić bo potrzebuje 16gb do instalacji a mój C: ma 10, po za tym 1GB ramu, oj nie wiem.
|
![]() |
![]() |
12 Dec 2009, o 13:23 |
_NeedSpeed_ wrote: bym musiał burdel na dysku robić Chyba porządek ![]() Windows 7 dobrze sobie radzi z RAM'em. Ja hulałem z Windowsem 7 na 512mb ramu i było luzacko ![]() |
![]() |
![]() |
12 Dec 2009, o 13:24 |
ok, zasysam windows MX 8.1, ale możecie się wypowiadać może mnie przekonacie do innego OS'a
![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2, 3 Next Page 1 of 3 [ 33 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Hyde Park » Komputery » Software |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)