Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Polski - 99% Angielski - 50% Roskijski - 0% Niemiceki - 2% Łacina Podwórkowa - 10% Jestem ze wsi ale po lacinie podworkowiej nie mowie no moze tam "Jo"
Polski 9/10 Angielski 6/10 Rosyjski 1/10 (zaczynam) Niemiecki 0,10/10 Jedynie ,,Butem w Morde'' , ,,Guten Tag'' i ,,uber ales'' (nawet nie wiem czy poprawnie napisałem ) Hiszpański 1/10 (zaczynam)
Hehe: 1. Polski 2. Angielski (ale nie umiem tak za dobrze)
[ Komentarz dodany przez: michero: 2009-11-16, 22:58 ] Polskiego też raczej za dobrze nie umiesz. Nie ma czegoś takiego jak 'ja nie umie'. Jest 'ja nie umiem', 'on nie umie'. Chyba trzeci raz o tym piszę
Last edited by Marek12 on 17 Nov 2009, o 00:02, edited 1 time in total.
Chciałem powiedzieć, że wypisałem sobie tych, którzy napisali, że tak bardzo dobrze znają język polski i będę czuwał i sprawdzał czy przypadkiem nie kłamaliście;)
Polski, raczej dobrze, choć czasem jakieś błędy się wkradną... English4life! - raczej się znam... Niemiecki - słownictwo leży, gramatyka całkiem całkiem podsumowując tak średniawo.