Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 3 maja 2010, o 18:07 ] Jest coś takiego jak "łaciński"? Myślałem, że tylko "łacina".
Nokia jest bogiem, Hacking nałogiem, Patche zabawą, Phoenix podstawą. "dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
polski angielski (rzecz jasna teraz jak zawsze jestem w Zetce ) francuski - 3 lata w gim, teraz od nowa ale idziemy tak wolno, że zaczynam zapominać rzeczy z 3. klasy .
Wy się macie uczyć francuskiego tu na lekcji, a nie w domu, żebyście się głupot nie nauczyli.
choć to raczej nie zdaje egzaminu. no i pół roku (?) się uczyłem łaciny, ale to dawne dzieje
Jeżeli ci pomogłem albo zrobił to ktoś inny, kliknij plusa! 3410→6100→3500c
Dead flashuj do upadłego - Jezus potrzebował aż 3 dni...
łacina i łaciński Łacina to łacina łaciński to (ku***, ja pi***ole, o do ch***, idź pan w ch** ) ten j. umiem perfekt
Nokia jest bogiem, Hacking nałogiem, Patche zabawą, Phoenix podstawą. "dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
No Polskiego chyba nie ma co wymieniać, aczkolwiek dużo osób ma i z nim problemy, szczególnie w pisowni. A więc ja można by powiedzieć, że władam po części angielskim i po części ruskim trochę.
To ja znam : Polski Angielski Rosyjski Łaciński Grecki Hebrajski
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 26 grudnia 2011, o 11:44 ] Lechaim! Serio znasz?
[ Dodano: 26 gru 2011, o 11:56 ] Tak. Grecki i Hebrajski dopiero zaczynam ale już trochę znam:-D.
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 26 grudnia 2011, o 11:58 ] W takim razie niezły z Ciebie poliglota, wow. Będziesz mógł przeczytać Biblię w oryginale.
[ Dodano: 26 gru 2011, o 12:03 ] O to chodzi:-D
[ Komentarz dodany przez: adrian219: 26 grudnia 2011, o 16:15 ] Chyba łacinę znasz.
[ Dodano: 26 gru 2011, o 18:12 ] Tak ale język łaciński:-D tez jest poprawnie.
Angielski -dobry Włoski- dobry W planach mam jeszcze rosyjski i niemiecki.
Nokia 6210 -> Nokia 6310i ->Nokia 3100 -> Nokia 6020 -> Nokia 3110c -> Nokia N93 -> Nokia N73 -> Nokia 5130 XM -> Nokia 5530 XM^^->Sony Ericsson X8-> HTC Desire HD-> Sony Xperia S -> Nokia Lumia 625