Mam taki zamiar przynajmniej raz w miesiącu.adrian219 wrote: Jeśli nie masz zamiaru wypłacać z bankomatów to nawet spoko opcja dla Ciebie.
Własnie mój kumpel też tam ma i bardzo sobie chwali.sequantz wrote:Ja mam w syncu (t-mobile) juz prawie rok i jeszcze nie wydałem ani złotówki w związku z prowadzeniem konta.
Wydanie karty z NFC faktycznie nic nie kosztuje? Bo się zdziwiłem trochę, że chcąc kartę bez NFC lub z NFC, nie płaci się nic. A za naklejkę zbliżeniową już trzeba.sequantz wrote: Do tego mam kartę master card z pay pass.
A w jakich innych, oprócz Steam dystrybucjach cyfrowych robiłeś zakupy? Bo chciałbym się dowiedzieć czy w tym banku można bez problemu dokonywać zakupów w Google Play. Najbardziej zależałoby mi na kupnie aplikacji i gier.sequantz wrote:Ostatnio robiłem zakup w Steam
A jak się odniesiesz co do tego?sequantz wrote: Jakieś pytania inne to pytaj, odpowiem.
Niedługo tzn. ile? Miesiąc? Pół roku? Rok?jonny wrote:niedługo będą dostępne karty podarunkowe
No nie, nie potrzebuję na już, ale gdybym w niedalekiej przyszłości chciał coś zakupić w GP, to miło by było, gdybym mógł mieć taką możliwość.jonny wrote:Nie wmówisz mi, że masz taki głód kupowania w Google Play i jest Ci to potrzebne na już
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests