Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Witam, poszukuję jakiś dobry telefon SE albo Nokię, nie koniecznie musi być dotykowy ani mieć super, wyczesany aparat. Chciałbym, aby mi na długo starczył, tj. żebym go nie wymieniał po 2 miesiącach bo zły. Jedyne co musi być to Wi-Fi, ponieważ się przyda. Tak jak w temacie około 300 zł max, nie mam zamiaru przepłacać. Znacie jakiś, to czekam na odpowiedź
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
Powiem tak, dobry jest lecz mnie nie przyciąga za bardzo, szczerze to rozsuwane telefony, się znaczy z rozsuwaną klawiaturą pionowo nie pasują mi, ale dzięki i tak, dobry jest jeśli chodzi o wymagania itp. Czekam dalej,
Za te pieniadze E51 w wysmienitym stanie kupisz i posluzy ci bardzo dlugo. Poszukaj jeszcze N79 ale ciezko w tej cenie bedzie wyrwac dobry egzemplaz. A moze N82 tez zacny telefon. SE Elm calkiem tez fajny tylko brak OS.
Nokia e52 + SanDisk 16GB Ultra Class 10
Power Custom Firmware - Monocle Mods by sieman0 DELL Venue 7 Jeśli pomogłem kliknij
Ja polecę E51 i N95. Pierwszy - dobry, elegancki i cienki w porównaniu do drugiego, a drugi - slider - od dołu wysuwane klawisze numeryczne, od góry przyciski do odtwarzacza, ale za to jaki gruby
Nokia E51 - jak dla mnie dobry wyświetlacz,aparat też okej, wifi ma, bateria też jest okej Nokia N82 - mała cegła:D dobry aparat i głośnik, wifi na pokładzie, duży wyraźny wyświetlacz Nokia 5530 - młodsza siostra 5800. wifi szybko łapie zasięg, system pracuje bez najmniejszych problemów,aparat jest okej Sony Ericsson Hazel - do 300 na pewno znajdziesz w dobrym stanie,możliwość tuningu Sony Ericsson Elm - robi naprawdę dobre zdjęcia,karty pamięci w microsd Sony Ericsson W995 - nie muszę mówić chyba:) Możliwość tungu jak w każdym soniaku do tego rewelacyjny walkman - jakość odtwarzanych piosenek na bardzo wysokim poziomie,zdjęcia jednak już jak na te 8.1 mpx za rewelacyjne nie wychodzą