![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Sport |
Previous topic | Next topic Page 2 of 2 [ 19 posts ] Go to page Previous 1, 2 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Jogging - czyli aktywność |
---|
![]() |
30 Jan 2010, o 13:48 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przyzwoity czas, ja osiagam ok 12,8, ale totalnie nie biegam
![]() Na 50 miałem 7,2 albo 6,8. ![]() No nic. Postanowione! Trzeba się brać! A może jakaś nakręcająca muzyka na biegi? : > Ja będę sluchać czegoś z mojego trance'u, który pobudza wyobraźnie ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
30 Jan 2010, o 15:55 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Adrianus931, jaki dokładnie masz czas na te 100m?:)
Ja sam jakoś specjalnie biegać nie lubię, ale że gram w piłkę amatorsko to czasem trzeba, w sensie na meczach;) [ Komentarz dodany przez: IuDeX: 30 stycznia 2010, o 17:24 ] W nogę przebiegniesz więcej niż jakbyś biegł normalnie ![]() |
![]() |
![]() |
28 Apr 2010, o 21:53 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nom to tak
![]() Zacząłem sobie uprawiać jogging ![]() ![]() ![]() Pierwszego dnia nie powiem, było ciężej. Biegłem 30 minut bez przerwy, ale jakoś mocniej się zmęczyłem niż drugiego dnia. Drugiego dnia to już luzik ![]() ![]() ![]() Naprawdę serdecznie polecam biegać ![]() ![]() Pozdrawiam adrian219 [ Dodano: 28 kwi 2010, o 20:53 ] Trzeciego dnia to samo co drugiego i coraz mniej się męczę ![]() Ile biegać? Ja 30 minut, czy to jest dobrze? Pozdro |
![]() |
![]() |
28 Apr 2010, o 22:44 |
kurupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja biegam 30 minut co 2 dni ( ale to różnie bywa ). Jeżeli chcesz schudnąć, to po 30 minutach biegu spala się tkanka tłuszczowa dopiero... Co tydzień możesz sobie dodawać 2 minuty.
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2 Page 2 of 2 [ 19 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Sport |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)