![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Off-Topic |
Previous topic | Next topic Page 1 of 5 [ 63 posts ] Go to page 1, 2, 3, 4, 5 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Konto bankowe dla niepełnoletnich. mBank izzyKONTO? |
---|
![]() |
6 Jun 2009, o 22:28 |
adrianus931 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam
![]() Co sądzicie o koncie w mBanku izzy. Może ktoś to konto już ma?? Chcę założyć te konto ale bym chciał się dowiedzieć co nieco o nim ![]() Nie mam 18 lat więc to konto jest w sam raz dla mnie ![]() Proszę wypowiadać się w temacie |
Last post |
![]() |
![]() |
6 Jun 2009, o 23:11 |
samara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Takiego konta nie mam ale mam normalne i muszę stwierdzić że nie jest źle... Nie ponosze żadnych prowizji wpłat i wypłat, a te konto izzy to jest coś podobnego jak zwykle... Przeczytaj dokładnie co ono oferuje...
|
![]() |
![]() |
6 Jun 2009, o 23:34 |
adrianus931 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czytałem na ten temat dużo i wiem co nieco ale chciałbym się dowiedzieć czegos od userów
![]() |
![]() |
![]() |
7 Jun 2009, o 11:51 |
Zaza. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No to ja mam te konto, no i powiem ci że jestem zadowolony (co prawda od czasu do czasu maja przerwę w dostarczaniu usług ale da się wytrzymać) nie ponoszę żadnych prowizji, kartę mam za free, co miesiąc przychodzi mi na email wykaz z kąta. No jak na moje wymagana jest ok
![]() [ Dodano: 2009-06-07, 12:07 ] O jedynym minusem dla mnie jest to że w moim mieście jest mało banków w których mogę wypłacać za free |
![]() |
![]() |
7 Jun 2009, o 12:10 |
Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaza994 a trzeba płacić za ubezpieczenie karty?? Bo w sumie fajna sprawa.
|
![]() |
![]() |
7 Jun 2009, o 12:13 |
Filip, tzn ja nic nie płaciłem, ale ogólnie tez nie pamiętam czy mam ubezpieczona
![]() |
![]() |
![]() |
7 Jun 2009, o 12:19 |
Pein ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Filip wrote: Zaza994 a trzeba płacić za ubezpieczenie karty?? Bo w sumie fajna sprawa. Prze pierwsze 2 miechy masz za darmo, póżniej 1,70 zł na miech. Swietne konto.Tu masz cennik http://www.mbank.pl/najlepszekonto/ekonto.html#tabs=2 |
![]() |
![]() |
7 Jun 2009, o 12:22 |
Ok to ja nie mam ubezpieczenia bo nic nie płace
![]() |
![]() |
![]() |
7 Jun 2009, o 12:26 |
Pein ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaza994 wrote: Ok to ja nie mam ubezpieczenia bo nic nie płace No i jak Ci rąbną kartę to kiszka. |
![]() |
![]() |
7 Jun 2009, o 12:29 |
pakkoz, no niby tak, ale jak zakładałem konto to jakoś się nad tym nie zastanawiałem
![]() |
![]() |
![]() |
31 Jul 2009, o 18:39 |
adrian-93 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eloszka!
tak jak w temacie chce założyć konto bankowe przez neta, jak widać po profilu jestem nie pełnoletni, co radzicie? |
![]() |
![]() |
31 Jul 2009, o 18:46 |
patryk-88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Polecam http://konta-mlodziezowe.mybank.pl/
Dobre, nic się nie płaci itd Wszystkie informacje można tam znaleźć. |
![]() |
![]() |
1 Aug 2009, o 13:25 |
Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
izzyKonto chyba jest jednak najlepsze
|
![]() |
![]() |
2 Aug 2009, o 22:04 |
Lupus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bierz IZZYkonto, sam je mam od kilku lat.
Nie mogę nic złego powiedzieć, minusem jest wolna aktualizacja po np. akcjach w bankomacie albo w przelewach. 0 opłat. Konto kompletnie darmowe. Jedyne za co płacisz to chyba 0,50 groszy za przelewy do innych banków. Nie ma prowizji od płatności kartą. Limity możesz zmieniać dzwoniąc do BOK-u. Nic tylko brać ![]() Jeżeli nie chcesz mbanku, wybierz Multibank- ale różnica będzie w stylistyce karty i interface'u web. Lepszej oferty nie ma jak izzykonto. Jakby co- pisz, pomogę. |
![]() |
![]() |
5 Aug 2009, o 21:58 |
MARCIN3322 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja też planuję założenie konta izzyKonto. Mam 13 lat. I mam pytanie: czy mogę sobie po prostu podejść do bankomatu, włożyć kartę, wpisać pin i wypłacić pieniądze w takim wieku? Nikt mi nie zwróci uwagi, nie będzie to głupio wyglądało?
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2, 3, 4, 5 Next Page 1 of 5 [ 63 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Off-Topic |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)