![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
Previous topic | Next topic Page 3 of 4 [ 51 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Propozycja] Kto zrobi ładny obrazek anty-adblockowy? :) |
---|
![]() |
9 Jan 2011, o 16:51 |
miki920 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A może by tak te obrazki z ustawieniem tego ? Np. Opera i ten ptaszek przy ''blokuj'' Chrome itd.
Że różne przeglądarki ale z pokazaniem tych ustawień,wiecie OCB ? |
Last post |
![]() |
![]() |
9 Jan 2011, o 16:55 |
akatsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Z drugiej strony to po co kombinować z tymi przeglądarkami.. jeśli ktoś potrafi sobie blokować reklamy to odblokować jedną stronę też będzie potrafił? A Ci co się nie znają zazwyczaj wcale nie blokują reklam.
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 9 stycznia 2011, o 16:41 ] Właśnie. ![]() |
![]() |
![]() |
9 Jan 2011, o 17:03 |
miki920 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss,ta reklama jest trochę za duża ;/ Przyzwyczaiłem się do 2 pasków z reklamami u adama111.Da się pomniejszyć ?
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 9 stycznia 2011, o 16:38 ] Jak pomniejszyć? Dwóch boksów w żaden sposób nie upchniemy inaczej. A sam "post" adama111 jest i tak niższy niż posty większości rzeczywistych userów. |
![]() |
![]() |
9 Jan 2011, o 17:53 |
JarekMk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss, raczej chodziło mi o wydajność, patrzę w stopkę na forum i nie wygląda za dobrze
![]() Dla przykładu u mnie tak to wygląda: ![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 9 stycznia 2011, o 16:37 ] To efekt 82 modów, Ty masz czyste forum. ![]() ![]() [ Dodano: 9 sty 2011, o 16:53 ] O, sporo ![]() ![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 9 stycznia 2011, o 17:20 ] Też myślałem, ale to po prostu trzeba być adminem serwera i sprawdzić. Np. teraz widzisz, że obciążenie jest już OK: Time : 0.597s vs nawet 10s. ![]() |
![]() |
![]() |
9 Jan 2011, o 19:01 |
Hans ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sory, że tak długo, ale siostra zadzwoniła i trochę zeszło
![]() Zrobiłem dwie wersje, druga według mnie lepiej wygląda. 1. ![]() 2. ![]() |
![]() |
![]() |
9 Jan 2011, o 19:16 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ili, słit, słit.
![]() A jakby zamienić w drugiej wersji na dole Operę z Chrome? Bo trochę dużo tu czerwieni, a tak się urozmaici zielenią. ![]() I tak jakby Operka była na dole trochę ucięta. I jeszcze jakby udało się ten screen po prawej otoczyć obwódką, bo teraz na górze i dole są takie jakby schodki między granatowym tłem a screenem. Sorry, że tyle dziwnych wymagań, ale jestem strasznie pedantyczny i widzę każdą pierdółkę. Za to po tych wszystkich poprawkach wychodzi zawsze ideał. Bądź pewien, że dostaniesz nie 30, ale ze 100 pkt. reputacji. ![]() |
![]() |
![]() |
9 Jan 2011, o 19:30 |
Mogłem się za to nie brać
![]() ![]() ![]() O to chodzi? |
![]() |
![]() |
9 Jan 2011, o 19:42 |
ili, nie wiem, jak dla innych, ale dla mnie cudo, wygląda najlepiej ze wszystkiego, co dotąd było.
![]() A jakby zwężyć tekst o parę pikseli w szerokości? Bo wysokość i wielkość liter jest już całkowicie okey. O zaokrąglonych rogach też myślałem, ale w tym projekcie chyba by to nic specjalnie nie upiększyło. Wszystko. ![]() |
![]() |
![]() |
9 Jan 2011, o 19:51 |
Porównaj sobie
Oryginał: ![]() Edycja#1 ![]() Edycja#2 ![]() |
![]() |
![]() |
9 Jan 2011, o 19:55 |
samara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ili, chyba dałeś trzy takie same...
|
![]() |
![]() |
9 Jan 2011, o 19:57 |
samara, nie w każdym kolejnym czcionka jest zmniejszona w szerokości o kilka pixeli
|
![]() |
![]() |
9 Jan 2011, o 19:59 |
Vipe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
samara, popatrz dokładniej- są inne rozmiary czcionki
![]() |
![]() |
![]() |
9 Jan 2011, o 20:03 |
ili, hmm, zwężając traci na ostrości.
![]() ![]() Dobrze, że tyle postów piszesz. Jest za co plusy dawać. ![]() |
![]() |
![]() |
9 Jan 2011, o 20:14 |
Quote: hmm, zwężając traci na ostrości. Wiem, bo zmniejszam przez skalowanie Quote: A może by spróbować zmniejszyć po prostu całą czcionkę o ~1 piksel? W tej chwili wielkość jest na 16, jak zmienię na 15 to tak to będzie wyglądać ![]() |
![]() |
![]() |
9 Jan 2011, o 20:45 |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4 Next Page 3 of 4 [ 51 posts ] Previous topic | Next topic |
|