![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » GSM Zone » Operatorzy GSM » Grupa Orange |
Previous topic | Next topic Page 3 of 4 [ 49 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
kupiłem 3110c jako 3110c z grami co zrobić?? |
---|
![]() |
30 Aug 2009, o 12:38 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
IuDeX wrote: Według ankiety na forum, Orange to najlepsza sieć Tylko dlatego, że duży odsetek userów jest w Orange, a większość głosowała na swoją sieć! ![]() ![]() A co do 3110. Nie można wgrać softu od tego drugiego z grami? Chyba, że była to jakaś limitowana edycja w Orange?? |
Last post |
![]() |
![]() |
30 Aug 2009, o 12:59 |
Minor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ale po co ma wgrywać soft boze.. ma szanse dostać nowy inny telefon.. jeśli nie bedą mieli tej 3110 z grami.. Niektórzy na prawde ledwo myslą albo wstali przed chwilą.
Hmm tak tylko ty nie możesz sobie zażyczyć jakiegoś iPhona.. telefon który dadzą ci zastępczo musi oferować to samo co nokia 3110. Nie zerwą z tobą umowy.. wymienią ci.. albo nakłonią na jakiś inny.. albo np. z dopłatą jakiś lepszy dostaniesz. |
![]() |
![]() |
30 Aug 2009, o 13:15 |
adrian-93 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
no i wgram softa od tej z grami i gwarancję stracę
![]() |
![]() |
![]() |
30 Aug 2009, o 14:54 |
boczkens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
IuDeX, Orange rządzi. adrianku, wiesz niech chcę Cię w żaden sposób obrazić, ale po prostu muszę to napisać: Nie jaraj się tak. Wątpię, żeby Orange cokolwiek zrobiło w tej sprawie, bo Oni jak i całe TPSA mają klientów najnormalniej w du***.
adrianku wrote: rzecznik praw konsumenta zadziała I co? Wpadnie im na chatę i bajzel (xD) zrobi? Rzecznik zapewne pójdzie po najprostszej linii oporu: Zmusi Orange, aby doprowadzili zawartą umowę i Twój telefon do takiego stanu w jakim powinien być (i jesteśmy w punkcie wyjścia > dostajesz 3110c z grami ![]() P.S. Kiedy wpadasz do salonu? |
![]() |
![]() |
30 Aug 2009, o 16:16 |
Quote: P.S. Kiedy wpadasz do salonu? no nie wiem jak będę w mieście...boczkens wrote: I co? Wpadnie im na chatę i bajzel (xD) zrobi? Rzecznik zapewne pójdzie po najprostszej linii oporu: Zmusi Orange, aby doprowadzili zawartą umowę i Twój telefon do takiego stanu w jakim powinien być (i jesteśmy w punkcie wyjścia > dostajesz 3110c z grami nie musi na chatę. I co myślisz że nie należy mi się żadna rekompensata?? Jak będą chcieli mi wgrać soft do mojego telefonu od 3110c z grami to się nie zgodzę, bo na h*j mi to tylko tyle że zostanę na dwa tygodnie bez telefonu... Niech dają jakiś dobry telefon za darmo albo zrywam umowę, bo według tego co napisał Minor mam prawo przez dwa lata zerwać umowę z powodu niezgodności wydanego towaru z umową...![]() |
![]() |
![]() |
31 Aug 2009, o 08:35 |
boczkens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adrianku, nie wydaje mi się żeby to było takie proste... Towar jest niezgodny z umową, ale w tak minimalnym stopniu, że zaproponują Ci "dogranie" tych gier... Wątpię żeby zgodzili się na zerwanie umowy bez konieczności poniesienia konsekwencji > w tym wypadku zapłacenie, z tego co pamiętam 600zł (ale mogę się mylić). Możesz im założyć sprawę, ale koszty sądowe na pewno przekroczą wyżej wymienioną kwotę, a wątpię żeby te argumenty przekonały sędziego i ławników... Ale ok. Spytać się można. Napisz relację z salonu
![]() |
![]() |
![]() |
31 Aug 2009, o 10:06 |
ok.. postaram się nagrać rozmowę...
![]() [ Komentarz dodany przez: boczkens: 2009-08-31, 13:46 ] ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
1 Sep 2009, o 21:30 |
lulinha10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
chcesz nagrywać! haha, masz u mnie zaległe piwko
![]() |
![]() |
![]() |
1 Sep 2009, o 21:38 |
![]() |
![]() |
1 Sep 2009, o 21:40 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adrianku, i bardzo dobrze nagrywaj. Tylko powiec wprost: Chcę z panią porozmawiać ale najpierw włączę dyktafon i nagram naszą rozmowę, bo pewni użytkownicy forum NokiaHacking.pl chcą usłyszeć jak przebiegała rozmowa
![]() ![]() Topic: Kiedy idziesz do salonu??? PS: U mnie jak nagrasz masz piwko ![]() |
![]() |
![]() |
1 Sep 2009, o 21:45 |
hehe tylko ciekawe czy się zgodzi
![]() jc to nie pije lecha ani królewskiego ![]() |
![]() |
![]() |
1 Sep 2009, o 21:56 |
lulinha10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Za to że próbujesz zrobić coś ciekawego
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
1 Sep 2009, o 21:59 |
a jeśli macie 3110c z grami to sprawdźcie PC
|
![]() |
![]() |
1 Sep 2009, o 22:02 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
1 Sep 2009, o 22:08 |
pawelooss wrote: admin a spamuje i nabija posty tak jak ja, lub mnie nie zrozumiał ![]() ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4 Next Page 3 of 4 [ 49 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Główna » GSM Zone » Operatorzy GSM » Grupa Orange |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)