![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Sport |
Previous topic | Next topic Page 3 of 3 [ 45 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
M.Najman vs R.Burneika |
---|
![]() |
28 Apr 2012, o 13:46 |
BlackJaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak patrze na niektóre komentarze to mi się nie dobrze robi... Tak się śmiejecie z Najmana, no i macie w sumie racje, jest pi*** jak niektórzy pisali, nie zachował się z szacunkiem kiedy nie podał ręki Burneice. Inni piszą jeszcze, że to c***a bo biegał wokół Burneiki, ale zobaczcie też to z innej perspektywy. Burneika od Najmana jest dwa razy większy (chodzi mi tu o wygląd, Najman jest malutki praktycznie, a Burneika Koksu jak znalazł) i zastanówcie się co wy byście robili jakby taki koksu szedł na was i kopał z tzw. "partyzanta". Każdy normalny by próbował go zmęczyć tak jak to robił Najman. Krótko mówiąc, przestańcie pisać takie bezsensowne komentarze... Szkoda mi tych ludzi, którzy krzyczeli do Najmana pod koniec "wypi******j"...
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 28 kwietnia 2012, o 13:59 ] A zmuszali go do walki, skoro był "2x mniejszy"? ![]() Występuje w takich walkach, to się musi liczyć z komentarzami. ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
28 Apr 2012, o 14:04 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BlackJaku wrote: co wy byście robili jakby taki koksu szedł na was i kopał z tzw. "partyzanta". Każdy normalny by próbował go zmęczyć tak jak to robił Najman. Krótko mówiąc, przestańcie pisać takie bezsensowne komentarze... Szkoda mi tych ludzi, którzy krzyczeli do Najmana pod koniec "wypi******j"... Najman dobrał sobie 2 gości, którzy przewyższali go siłą. To tak jakbyś jechał na Demolition Derby ciężarówek maluchem. Chciał się publicznie ośmieszyć? Zrobił to 4 razy i chyba już mu wystarczy. |
![]() |
![]() |
28 Apr 2012, o 14:35 |
BlackJaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
""A zmuszali go do walki, skoro był "2x mniejszy"?
Występuje w takich walkach, to się musi liczyć z komentarzami. "" Walczył zapewne dla kasy, bo z tego co widać to walczyć nie umie, ale niektóre komentarze można było sobie darować. ZiomalMarcin wrote: Chciał się publicznie ośmieszyć? Zrobił to 4 razy i chyba już mu wystarczy. Ośmieszyć to się trochę ośmieszył, ale taki Najmanik z Pudzianem czy Burneiką nie ma zbyt wiele szans. Walka z Pudzianem trwała o ile dobrze pamiętam 44 sekundy i bodajże to była jego pierwsza walka w MMA, zaś z Burneiką dopiero poległ w 2 rundzie i aż się zdziwiłem bo pare ciosów poszło w kierunku Roberta. Ośmieszenie w tym wypadku nie można powiedzieć, że było duże, ponieważ stawał do walki z większymi i lepszymi od siebie, dla mnie to by była zwykła porażka, jedynie za ośmieszenie można uznać walkę z Pudzianem, a nie z Burneiką. Jak ja bym go osobiście spotkał, pogratulował bym mu, że dotrwał aż do 2 rundy ![]() |
![]() |
![]() |
28 Apr 2012, o 14:50 |
akatsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BlackJaku wrote: pogratulował bym mu, że dotrwał aż do 2 rundy Bo Burneika był za wolny i Najmana nie dogonił jak uciekał ![]() A co do komentarzy wyżej? Niech nikogo nie dziwi, że większość po Najmanie jeździ, bo tak jak już ktoś wspomniał, nikt mu walczyć nie kazał.. |
Last edited by akatsuki on 28 Apr 2012, o 14:53, edited 3 times in total. |
![]() |
![]() |
28 Apr 2012, o 15:58 |
BlackJaku wrote: pogratulował bym mu, że dotrwał aż do 2 rundy "Gratuluję znakomitego zmysłu sprintera w bieganiu po obwodzie klatki" ![]() |
![]() |
![]() |
28 Apr 2012, o 21:20 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moim zdaniem Najman jest pi*** nie dlatego, że przegrał, ale dlatego, że kreuje się na zajebistego. Pomysł na walkę miał w sumie niezły, ale poddał się dość dziwnie, bo niby dostał parę razy w ryj, ale żeby były to jakieś mocne strzały to nie sądzę.
Podsumowując - myślę, że Najman zarabia na takich walkach więcej niż my wszyscy razem wzięci;) I pytanie filozoficzne - czy ty też byś poświęcił honor, jakąś opinię o sobie, za pieniądze? Za ile? Ja jestem zdania, że na każdego znajdzie się cena:) i każdy jest mądry dopóki nie walnie mu się np. 100.000zł na stół i powie 'zjedz psie gówno'. Nie zjesz?:) |
![]() |
![]() |
28 Apr 2012, o 21:25 |
michero wrote: czy ty też byś poświęcił honor, jakąś opinię o sobie, za pieniądze? Za ile? Ja jestem zdania, że na każdego znajdzie się cena:) i każdy jest mądry dopóki nie walnie mu się np. 100.000zł na stół i powie 'zjedz psie gówno'. Nie zjesz?:) Wiesz robić z siebie głupka i pójść o zakład to dwie inne rzeczy. |
![]() |
![]() |
29 Apr 2012, o 00:03 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To inaczej. Za 100.000zł nie zrobiłbyś z siebie mega głupka w telewizji?:)
|
![]() |
![]() |
29 Apr 2012, o 07:27 |
akatsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szczerze? 100.000zł to trochę mało, żeby z siebie idiotę w telewizji robić.. przynajmniej jak dla mnie. Nawet bym się nad tym nie zastanowił, ale zdaję sobie sprawę z tego, że niektórym łatwiej jest się sprzedać.
|
![]() |
![]() |
29 Apr 2012, o 09:59 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mam rodzine, kobiete, przyjaciol, a oni znaja mnie doslkonale. Zarobie kase i razem uciekamy
![]() |
![]() |
![]() |
29 Apr 2012, o 13:45 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
29 Apr 2012, o 14:22 |
Help3r ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
michero wrote: Moim zdaniem Najman jest pi*** nie dlatego, że przegrał, ale dlatego, że kreuje się na zajebistego. Pomysł na walkę miał w sumie niezły, ale poddał się dość dziwnie, bo niby dostał parę razy w ryj, ale żeby były to jakieś mocne strzały to nie sądzę. Podsumowując - myślę, że Najman zarabia na takich walkach więcej niż my wszyscy razem wzięci;) I pytanie filozoficzne - czy ty też byś poświęcił honor, jakąś opinię o sobie, za pieniądze? Za ile? Ja jestem zdania, że na każdego znajdzie się cena:) i każdy jest mądry dopóki nie walnie mu się np. 100.000zł na stół i powie 'zjedz psie gówno'. Nie zjesz?:) nie zjem. Nawet za 5 milionów które bardzo by mi się sprzydały. Nie rozumiem jak można być taką ofiarą jak najman żeby za kasę robić z siebie błazna [ Dodano: 29 kwi 2012, o 14:22 ] michero wrote: To inaczej. Za 100.000zł nie zrobiłbyś z siebie mega głupka w telewizji?:) nie |
![]() |
![]() |
29 Apr 2012, o 14:30 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rybak wrote: nie zjem. Nawet za 5 milionów Jasne ![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 29 kwietnia 2012, o 14:32 ] "żeby za kasę robić z siebie błazna" Bez kasy też można. ![]() |
![]() |
![]() |
29 Apr 2012, o 14:35 |
Help3r ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
IuDeX wrote: rybak wrote: nie zjem. Nawet za 5 milionów Jasne ![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 29 kwietnia 2012, o 14:32 ] "żeby za kasę robić z siebie błazna" Bez kasy też można. ![]() a wy znów to samo ;d |
![]() |
![]() |
29 Apr 2012, o 15:01 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Samo zaproszenie Hardkorowego Koksa do walki było już "pod media" i skazaniem siebie na porażkę. Gdyby przegrał każdy by na niego najeżdżał, bo taki słaby, jakby wygrał to też każdy by go najeżdżał, że każdy umie wygrać z gościem, który w ogóle tego nie trenuje. Ach... życie.
A co do sprzedania, w tysiącach nie warto, w milionach warto. ![]() [ Komentarz dodany przez: hoppek: 29 kwietnia 2012, o 15:25 ] W milionach też nie. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Page 3 of 3 [ 45 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Sport |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)