![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Sport |
Previous topic | Next topic Page 1 of 3 [ 45 posts ] Go to page 1, 2, 3 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
M.Najman vs R.Burneika |
---|
![]() |
27 Apr 2012, o 14:28 |
Nozycoreki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam, dziś walka Marcina Najmana z Robertem Burneiką w polsacie sport (gala zaczyna się o 20) pojedynek 2 panów ok 22.30-23.00
Jak myślicie kto wygra? Na kogo obstawiacie? Najman podczas ważenia nie podał ręki Robertowi. Co myślicie o jego zachowaniu? |
Last post |
![]() |
![]() |
27 Apr 2012, o 14:30 |
sercio23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nozycoreki wrote: Co myślicie o jego zachowaniu? unik unik symulacja ![]() Pewnie obstawia przegrane swoich walk ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
27 Apr 2012, o 15:27 |
choinka176 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nozycoreki wrote: Najman podczas ważenia nie podał ręki Robertowi. Co myślicie o jego zachowaniu? Z jednej strony nie dziwię się Najmanowi, że nie podał ręki Robertowi, bo Burneika wiele razy obrażał go na YT. Najman nie ładnie się zachował, o czym świadczą wyzwiska pod jego adresem na filmiku z ważenia obydwu panów. Osobiście kibicuję Robertowi. Ciekawi mnie czy zrobi z Najmanem to samo co Pudzian? Pewnie znowu Najmanowi się jakaś kontuzja przytrafi... ![]() |
![]() |
![]() |
27 Apr 2012, o 15:47 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koksu go rozkwasi jednym strzałem.
[ Dodano: 27 kwi 2012, o 15:47 ] Albo będzie fucking joke. |
![]() |
![]() |
27 Apr 2012, o 15:54 |
sercio23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Atak NAJMONYMOUS
![]() Osobiście jestem za Burneika ![]() |
![]() |
![]() |
27 Apr 2012, o 15:58 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nozycoreki wrote: Jak myślicie kto wygra? Na kogo obstawiacie? Koksu wygra. Najman za dużo cwaniaczy, potem przegrywa i znowu jest wielki śmiech. Nozycoreki wrote: Najman podczas ważenia nie podał ręki Robertowi. Co myślicie o jego zachowaniu? pi*** nie zawodnik. Jakoś inni wojownicy podają sobie ręce. To oznaka szacunku dla przeciwnika. |
![]() |
![]() |
27 Apr 2012, o 16:00 |
kimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To będzie parodia a nie walka... Ale tak jak wszyscy, jestem za Burneiką.
|
![]() |
![]() |
27 Apr 2012, o 16:04 |
Zobaczycie, że jak przegra to będzie szukał wymówki, jak to było po walkach z Pudzianem i Saletą.
|
![]() |
![]() |
27 Apr 2012, o 20:00 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oczywiście, że jestem za Najmanem. Jestem Polakiem, więc kibicuje Polakowi, proste
![]() ![]() ps. przenieście temat do 'Humoru", bo ze sportem to nie ma ku*** nic wspólnego ![]() |
![]() |
![]() |
27 Apr 2012, o 21:27 |
Nozycoreki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Najman w jedynym z wywiadów mówi
"Bardzo dużo trenowałem i nic nie zmieniłbym w tych przygotowaniach mam wielką nadzieje ze jutro zwycięże a jeżeli było by inaczej to będzie to moja ostatnia walka" Trzymacie go za słowo ? davvid, Może litewski burak oklepie Najmana jak Pudzian? Ja stawiam na Roberta. ZiomalMarcin, Quote: pi*** nie zawodnik. Jakoś inni wojownicy podają sobie ręce. To oznaka szacunku dla przeciwnika. Powinien podać mu rękę. Ale to już jego sprawa. |
![]() |
![]() |
27 Apr 2012, o 21:50 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nozycoreki wrote: davvid, Może litewski burak oklepie Najmana jak Pudzian? No pewnie tak będzie, bo Najman to też pierdoła, ale z dwojga złego chciałbym żeby to on wygrał, i trzymam za niego kciuki ![]() Ale z burneiką ma większe szanse niż z Pudzianem. Masa to nie wszystko:) [ Dodano: 27 kwi 2012, o 21:50 ] a mozna gdzies w necie zobaczyc ten cyrk? chetnie sie pośmieje ![]() |
Last edited by davvid on 27 Apr 2012, o 21:37, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
27 Apr 2012, o 21:55 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.drhtv.com.pl/transmisja-11094.html http://isport24.com/pl/tv,15,walki.html i jeszcze kilka się znajdzie
|
![]() |
![]() |
27 Apr 2012, o 21:56 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ja stawiam na Tolka Banana, o!
|
![]() |
![]() |
27 Apr 2012, o 21:56 |
kimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
davvid wrote: a mozna gdzies w necie zobaczyc ten cyrk? chetnie sie pośmieje aktualnie oglądam z tego http://pl-sport.tv/stream-2.htm, nie jest źle |
![]() |
![]() |
27 Apr 2012, o 23:10 |
Hardkorowy Koksu wygrał.
![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2, 3 Next Page 1 of 3 [ 45 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Sport |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)