![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Pomoc Techniczna » [S60] Hardware |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 6 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[N80] Migający na biało wyświetlacz |
---|
![]() |
22 Jan 2011, o 01:09 |
mistrzuvip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam!
Na początku chciałby nadmienić, że spedziłem trochę czasu w google i nie znalazłem odpowiedzi. Problem przedstawia się następująco: 1.początkowo ekran migał, później już całkiem świecił na biało oraz nie było słychać osoby do mnie dzwoniącej w słuchawce 2. z doświadczenia już wiedziałem, że to taśma łącząca dwie częsci telefonu, więc ją kupiłem na allegro(model za ok.5 zł) i ją wymieniłem 3. po wymianie telefon zachowuje się normalnie poza jedną rzeczą, a mianowicie ekran dalej miga na biało z częstotliwością około poniżej 10 mignięc na minute I tutaj mam pytanie: co jest zepsute-może jest to spowodowane kiepską jakością taśmy(chociaż ta wcześniejsza wymieniana kiedyś w serwisie sprawiała wrażenie jeszcze gorszej taśmy) lub może coś z softem albo jeszcze coś innego??? Dodam że telefon jestem w stanie normalnie użytkować, ale deneruje mnie to miganie(w stanie "spoczynku" nie miga) chociaż nie jest ono zbyt częste. Bardzo proszę o rady, bo już nie mam sił do tej Noki:/ |
Last post |
![]() |
![]() |
22 Jan 2011, o 12:59 |
Nozycoreki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mistrzuvip, Jak kupiles tasme za 5zl to chociarz miesiac powinna tak wytrzymac . Lepiej zloz reklamacje bo dali Ci uwalona tasme .
Lub kup oryginala . Jezeli to nie pomoze sproboj wgrac softa lecz nie wiem czy to cokolwiek zmieni. |
![]() |
![]() |
22 Jan 2011, o 22:23 |
Wgrałem nowego softa i dalej to samo. Z tą częstotliwością migania przesadziłem, bo wynosi ona okoł 5 na minute. Czyli wynikało by z tego, że to wina taśmy? Mam jeszcze jedną nową-taką samą tylko nie wiem czy warto probować wymieniać? Acha może się orientujecie ile dostane mnie więcej rozsądną cenę w komisie za nokie n80 z słuchawkami i ładowarką?
|
![]() |
![]() |
22 Jan 2011, o 22:26 |
Remix ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mistrzuvip wrote: Acha może się orientujecie ile dostane mnie więcej rozsądną cenę w komisie za nokie n80 z słuchawkami i ładowarką? ok. 50zł - bez pudełka nie bardzo zechcą ![]() |
![]() |
![]() |
22 Jan 2011, o 23:57 |
Czyli z tego wynika, że się nie opłaca sprzedawać:D. Dzieki za pomoc
|
![]() |
![]() |
23 Jan 2011, o 02:55 |
samara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zależy też w jakim komisie... Każdy ma swoje ceny ale tak jak wyżej było wspomiane bez pudełka itp. nie chcą brać... Nawet jak byś miał cały komplet to w komisie dadzą Ci mało bo sami muszą na tym jeszcze zarobić... Jedyna alternatywa to allegro lub też f
orum... |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 6 posts ] Previous topic | Next topic |
|