wasiesto wrote:niestety ale nie działa toto:)
Please Login or Register, to see this Content
newbie wrote:Ten program właśnie grzebie w pliku winscard.dll i jak się zrobi dwa lub więcej razy "Emulate" bez "Restore file system" to się położy XP tak, jak ja to dzisiaj zrobiłem. Potem żeby XP się uruchomił trzeba skasować winscard.dll. Teoretycznie działa z emulatorem ale w praktyce przy flashowaniu crashuje się gdzieś w bibliotece ntdll.dll. No i zegar trzeba cofnąć.
newbie wrote:Jeśli masz standardową instalację to w C:\WINDOWS\system32. Potem trzeba wgrać tam plik oryginalny albo od razu nadpisać.
Sebek76 wrote:ja mam wersje crack bez emulatora a skąd ten orginalny plik możesz wysłać mi go na PW
newbie wrote:Sebek76 wrote:ja mam wersje crack bez emulatora a skąd ten orginalny plik możesz wysłać mi go na PW
Jak masz wersję złamaną to nie używasz emulatora. Po co w takim razie interesujesz się plikiem winscard.dll?
Emulator działa tak, że jak klikasz "Emulate" to najpierw tworzy kopię pliku winscard.dll, czyli winscard.bak i następnie modyfikuje winscard.dll w taki sposób, że mobileEx widzi podpiętego dongla. Kliknięcie "Restore filesystem" powoduje nadpisanie winscard.dll plikiem winscard.bak. Cała filozofia.
newbie wrote:Czyli to jest zwykła wersja a nie z crack'iem.
wasiesto wrote:Sebek76, spróbujcie jeszcze na czystym systemie, ze zmienioną datą i odłączonym internetem
ale tak czy siak próbujecie uruchomić starszą wersje a wszystkie najlepsze rodzynki są w najnowszej wersji. chyba warto zainwestować i kupić oryginalnego mxkeya
Return to Programy: Flashing - wgrywanie softu
Users browsing this forum: No registered users and 19 guests