![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
Previous topic | Next topic Page 1 of 2 [ 28 posts ] Go to page 1, 2 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Uwaga] Na forum jest dużo patchy które są robione na ''odwal się'' |
---|
![]() |
7 Jan 2011, o 17:11 |
miki920 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Takie pytanie do Patcherów i pytanie do Góry forum :
Czemu robicie takie patche w których jest zmieniona tylko czcionka ? (Nie dot. 128x160) Dlaczego dużo patchy jest na tej samej konstrukcji ? np. te same ikony i slang,zmiana czcionki (Nie dot. dawania w tym samym temacie co oryginał) Czy da się to zmienić ? Podobno forum słynie z jakości patchy Chyba takie mod' są robione na szybko ? ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
7 Jan 2011, o 17:34 |
Remix ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wszyscy lecą na plusiki
![]() A tak swoją drogą... Patchy mogłyby być kontrolowane przez modów itd. i jeżeli modyfikacja byłaby zbyt drobna, byłby czas na poprawienie jej np. tydzień, a potem temat z patchem wygasa, jeżeli nie zostanie poprawiany - tak ja to wiedzę ![]() |
![]() |
![]() |
7 Jan 2011, o 17:58 |
popieram Remix'a
niech tak będzie,ale poczekajmy na Pawelloosa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
7 Jan 2011, o 18:04 |
maciek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a moze ludzie nie maja takich wygorowanych wymagan jak ja i nie potrzebuja mrowki pokrytej 666 karatowym stopniem luksusu jak ty?
|
![]() |
![]() |
7 Jan 2011, o 18:05 |
ale jeżeli mają podmieniać grafiki to około 50 a nie 5 grafik (nie NIF) i już...
|
![]() |
![]() |
7 Jan 2011, o 18:07 |
Vipe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Popieram Maćka, sam w X3 mam zmienione tylko NIEKTÓRE ikony w statusbarze, menu i to wszystko. Mi się po prostu takie podobają, a nienawidzę np. Ihpona czy jakiegoś Androida na takich telefonach. To moje zdanie.
|
![]() |
![]() |
7 Jan 2011, o 18:09 |
Viperer,my mówimy o S40v3 a w v6 taka bieda z tymi ikonami to normalne... nie ma na co zmienić..
|
![]() |
![]() |
7 Jan 2011, o 18:11 |
maciek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja to bym najchetniej zmienil ikonki w swiecie NIEKTORE bo mi sie nie podobaja, tobie moga sie podobac.
close. |
![]() |
![]() |
7 Jan 2011, o 18:13 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
miki
Po co narzekasz? Może sam byś wreszcie wziął się do roboty i zrobił jakiegoś patcha. Nie ma to jak krytyka. |
![]() |
![]() |
7 Jan 2011, o 20:35 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
miki9220, eee a Ty jesteś ślepy i nie zauważyłeś tego postu? ii-edycja-konkursu-na-patchera-forum-vt15945.htm#p395267
Przecież już od wczoraj podwyższyłem wymagania patchy konkursowych. Zwykłe mogą być, jakie się tylko autorowi przyśnią. [ Dodano: 7 sty 2011, o 19:35 ] miki9220 wrote: Pawelloosa pawelooss wrote: a Ty jesteś ślepy Chyba tak. ![]() |
![]() |
![]() |
7 Jan 2011, o 20:39 |
Ja bym wystartował ale nie ma doładowania za 30zl
![]() Takie patche to robi (bez obrazy) KrystianD103 skoro umie podmieniać grafikito niech zrobi coś więcej niż ikona playera,nutki i odtwarzacz.. |
![]() |
![]() |
7 Jan 2011, o 20:40 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
miki9220 wrote: Takie pytanie do Patcherów i pytanie do Góry forum : Czemu robicie takie patche w których jest zmieniona tylko czcionka ? (Nie dot. 128x160) Dlaczego dużo patchy jest na tej samej konstrukcji ? np. te same ikony i slang,zmiana czcionki (Nie dot. dawania w tym samym temacie co oryginał) Czy da się to zmienić ? Podobno forum słynie z jakości patchy Chyba takie mod' są robione na szybko ? ![]() Wykonaj patche profesjonalne. Zdeklasuj rywali i wygraj w konkursie. Dostaniesz ode mnie 1000 dodatnich punktów reputacji. |
![]() |
![]() |
7 Jan 2011, o 20:51 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
miki9220 wrote: Ja bym wystartował ale nie ma doładowania za 30zl ![]() Jest za 35 zł. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
7 Jan 2011, o 21:08 |
kurupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Po części się zgodze z autorem tematu... Ostatnio widzę jak powstają patche - nowa czcionka + ikony w menu. Wiadomo, jeżeli ktoś stworzy slang to jest na tyle dobry i uniwersalny, że nie ma co go zmieniać... A że patche są takie powtarzalne, to jest jedna przyczyna, którą zapewne większość użytkowników tego forum zna. Nie mam zamiaru się powtarzać.
![]() A co jeśli wszystkie patche musiały by być akceptowane przez moderacje? Wtedy chociaż trzeba było by się postarać, aby trafić na główną stronę... Osobiście jestem zdania, że trzeba podnieść rygor, jeżeli chodzi o nowe patche. |
![]() |
![]() |
7 Jan 2011, o 21:13 |
Dajmy taki stereotyp - "O jaki ja mądry jestem ! Zmienie se czcionke,dorzuce motywik i patch na glownej i dostane plusiki ! Ahh jaki ja mądry"
temu mamy zapobiec,i zmianie jedynie playera.. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2 Next Page 1 of 2 [ 28 posts ] Previous topic | Next topic |
|