![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
Previous topic | Next topic Page 1 of 2 [ 21 posts ] Go to page 1, 2 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Pomysł] Rusyfikowanie polskich patchy. |
---|
![]() |
22 Dec 2009, o 16:13 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wpadłem na pomysł, żeby zacząć rusyfikować polskich Patche z ekranem startującym i końcowym, który sam zaprojektowałem
![]() 1) Tworzymy na alnokia.ru i topnokia.ru główne konto pod nazwą : NokiaHacking.pl i z tego konta wrzucamy wszystkie modyfikacje zrobione dla tej strony ( Czyli z grafiką : ekran startujący i końcowy ) 2) Każdy użytkownik we własnym zakresie wsadza SWOJE patche na stronę, ale ważne żeby była reklama strony ( Czyli grafika : Ekran Końcowy i(lub) Ekran startowy ) Zapraszam do Dyskusji ! Pozdrawiam |
Last edited by adrian219 on 1 Jan 1970, o 02:00, edited 1 time in total. |
Last post |
![]() |
22 Dec 2009, o 16:18 |
Made ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Grafiki mogę się podjąć Ja albo ten wasz zaprzyjaźniony grafik. A kto zająłby się tłumaczeniem?
|
![]() |
22 Dec 2009, o 16:27 |
Made, musimy ruszyć powoli, gdyż narazie trzeba poczekać na zgodę administracji jak w ogóle będziemy mogli to zrobić to jak itp. Grafikę mamy prze ze mnie zrobioną i każdemu się podobała, dlatego myślę, że ta może zostać
![]() Też chodzi o to czy jak będziemy mieli rusyfikować patche, gdyż większość rosjan tworzy patche w ppm_i ( Chyba ), a my w ppm_b . Czy będziemy przeportowywać na ppm_i czy zostawimy ppm_b ![]() Szczerze mówiąc to jest sprawa takiego podziękowania za spolszczanie rosyjskich patche, to mi im będziemy rusyfikować polskie patche ![]() Pozdro |
Last edited by adrian219 on 22 Dec 2009, o 16:29, edited 2 times in total. |
![]() |
22 Dec 2009, o 16:27 |
lulinha10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adrian219 właściwie to niezły pomysł
![]() |
![]() |
22 Dec 2009, o 16:40 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moim zdaniem pomysł jest bardzo fajny, tylko kwestia tego, kto by się tym zajął, szczególnie tłumaczeniem
|
![]() |
22 Dec 2009, o 16:43 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
22 Dec 2009, o 16:52 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja już próbowałem, podesłałem im z 3 patche (fakt, że PPM_B, ale przeportować to oni dopiero umieją), niestety nie byli zainteresowali, skoszowali je chyba nawet.
Nie wiem, czy warto wciskać im się do tyłka. ![]() ![]() [ Dodano: 2009-12-22, 15:54 ] lulinha10 wrote: Rozsławimy tym sposobem NH na wschodzie. Ci, którzy byli zainteresowani, już nas znają. Tak samo z Amerykanami. ![]() |
![]() |
22 Dec 2009, o 16:54 |
pawelooss, No to fajnie, ale jaki pomył ci się podoba 1) czy 2 ) ? No i są nam potrzebne zgody autora na publikacje ich patche jeśli będzie to pomysł pierwszy
![]() Pozdro |
![]() |
22 Dec 2009, o 16:55 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jestem za. Ale teraz powiedz mi ktoś czy jak przeportuje język rosyjski do patcha i wgram go do fona to będzie działać? Bo jeżeli tak to spoko i wiem wiem, nie musicie tłumaczyć, że jak wgrałbym takiego patcha, to będę miał krzaczki.
|
![]() |
22 Dec 2009, o 16:56 |
Jeśli już to zdecydowanie jedynka.
[ Dodano: 2009-12-22, 15:57 ] hoppek wrote: Jestem za. Ale teraz powiedz mi ktoś czy jak przeportuje język rosyjski do patcha i wgram go do fona to będzie działać? Wyciąga się grafiki, czcionki, dźwięki(?) i wsadza się je do oryginalnego PPM_I. Taki zabieg jest o wiele stabilniejszy niż przeklejanie chunków z langami. |
![]() |
22 Dec 2009, o 17:00 |
Made ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A może zareklamujmy się też na jakimś Amerykańskim/Angielskim?
![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 2009-12-22, 16:01 ] Już to zrobiłem, na jedynym amerykańskim DotSis, który zajął się tą tematyką. Reszta świata milczy. ![]() |
![]() |
22 Dec 2009, o 17:03 |
pawelooss, No dobra mamy. Czyli trzeba zgód autorów na publikacje ich patche i stworzyć konto o Nazwie : NokiaHacking.pl . Wolałbym żeby ktoś z ekipy zrobił konto i teraz problem z danymi, bo kto by się miał tym zająć. Znaczy ja jestem chętny, bo taki cotygodniowy wpis u Rosjan o Polskich patchach myślę, żeby było dobrze. Ale jak ktoś jest chętny i myśli, że nie straci zapału po paru dniach to też niech się zgłasza. Proponuje, żeby Administracja wybrała. Co wy na to ?
Pozdrawiam [ Dodano: 2009-12-22, 16:04 ] Czyli na DotSis też można by było zangielszczyć patche ? Czyli trzeba by było stworzyć 3 konta. |
![]() |
22 Dec 2009, o 17:09 |
adrian219 wrote: Proponuje, żeby Administracja wybrała. Mały szczegół - wybory następują zawsze wśród przedstawionych kandydatów. ![]() Najpierw zapoznajcie się, w których działach oni piszą i jak umieszczają te patche, żeby zdziwienia nie było. Może wstrzymacie się do nowego roku? Co nagle, to po diable. ![]() |
![]() |
22 Dec 2009, o 17:15 |
kacper5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No no genijalnie może jeszcze będziemy robić patche dla Ukrainy, Białorusi i w potaci zadośćuczynienie dla Afganistanu
![]() |
![]() |
22 Dec 2009, o 19:15 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tyle, że akurat u Rosjan ten biznes modowania softów się kręci, więc jakiś sens jest. Co do tłumaczenia to miałem na myśli jakiś wstęp w poście, napisanie co i jak, żeby na sucho samego patcha nie wstawiać:) ale ostatecznie można też po angielsku napisać
|
Top |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2 Next Page 1 of 2 [ 21 posts ] Previous topic | Next topic |
|