![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Off-Topic » Humor |
Previous topic | Next topic Page 12 of 13 [ 183 posts ] Go to page Previous 1 ... 9, 10, 11, 12, 13 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Najlepsze dowcipy! |
---|
![]() |
18 Mar 2014, o 14:12 |
bombel201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Spotyka się dwóch znajomych.
- Co tam u ciebie? - Mam dla ciebie złą wiadomość, a właściwie dwie złe wiadomości! - Co się stało?!?!! - Ktoś nam rucha twoją żonę.. ************************ Na dyskotece w Niemczech bawił się Rosjanin, z napisem na koszulce: "TURCY MAJĄ TRZY PROBLEMY". Nie trwało długo, stanął przed nim Turek, byczysko chłop: - Ty, a w morde chcesz? - To jest pierwszy z waszych problemów - odpowiedział Rosjanin - agresja. Ciągle szukacie zadymy, nawet wtedy, kiedy nie ma żadnego powodu. Dyskoteka się skończyła, Rosjanin wychodzi, a tam na niego tłum Turków czeka. - No, teraz zobaczysz co to znaczy wpierdol- warknęli Turcy gremialnie. - A to jest drugi z waszych problemów - powiedział Rosjanin. - Nie potraficie załatwiać spraw po męsku sam na sam, tylko zawsze musicie zwoływać wszystkich "swoich". - Zaraz nam to odszczekasz! - wrzasnęli Turcy, wyciągając noże. - I to jest trzeci z waszych problemów - westchnął ciężko Rosjanin - zawsze na strzelaninę przychodzicie z nożami... ************************ Wraca Krystyna z zebrania feministek. Nastrój bojowy. Roman otwiera drzwi. - ku***, koniec z męskimi rządami, ku***ie je***y - krzyczy od progu - Od dzisiaj ty sprzątasz, zmieniasz pieluchy, gotujesz i w ogóle nie chcę cię widzieć na oczy. Nie widziała Romana jeden dzień, drugi dzień, trzeciego dnia zaczęła jej opuchlizna z oczu schodzić. |
Last post |
![]() |
![]() |
20 Mar 2014, o 23:15 |
jonny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ulubione ciasteczka Putina?
Krymówki |
![]() |
![]() |
9 May 2014, o 06:05 |
zambi21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
12 May 2014, o 22:47 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Żyd kupił za 100 dolarów osła od starego wieśniaka.
Wieśniak miał przyprowadzić mu osła następnego dnia. Przyszedł wieśniak tak jak się umawiali, ale bez osła. – Przepraszam, ale osioł zdechł. –No to w takim razie zwróć moje $100. –Nie mogę, już je wydałem. –Dobra, to w takim razie zostaw mi osła. –Ale co z nim zrobisz? – zapytał staruszek. –Rozegram go w loterii. –Ale nie możesz rozegrać w loterii ZDECHŁEGO osła!!! –Mogę, uwierz. Po prostu nikomu nie powiem, że on zdechł. Miesiąc później wieśniak spotkał Żyda: –Co się stało z tym zdechłym osłem? –Rozegrałem go, tak jak mówiłem. Sprzedałem 500 losów po$2 za sztukę i w wyniku otrzymałem $898 dochodu. –I co, nikt nie protestował? –Tylko jeden facet. Ten, który wygrał osła. Bardzo się rozzłościł… no to po prostu zwróciłem mu jego dwa dolary. |
![]() |
![]() |
5 Aug 2014, o 13:13 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Co mówi żyd, któremu nie udaje się nawlec nici przez igłę?
- - - - - - - No nie napletę. ******** Przyjeżdża Amerykanin na wieś i gospodarz do niego mówi: - Idź do chlewa i wyciepej gnój. Amerykanin mówi do gospodarza: - What? - Łot krowy i łot konia. ******** Co robią kucharki w szpitalu? . . . . . . leczo ***************** - Kochanie co byś zrobił jakbyś się dowiedział, że mam AIDS. - Udawałbym zdziwionego ![]() |
![]() |
![]() |
5 Aug 2014, o 13:30 |
Vipe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
UWAGA Z SUSZARNI
Co łączy jazdę motocyklem z minetą? . . . . . . . . CHWILA NIEUWAGI I RÓW. |
![]() |
![]() |
9 Aug 2014, o 22:55 |
Czym się różni Pluto od Donalda?
. . . . . . . . . - Pluto to pies, a Donald to ku*** i złodziej. ![]() |
![]() |
![]() |
15 Oct 2014, o 21:50 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
<Kerhold> Jak to się nazywa, że jak zrzucali z klifu dziecko, a ono przeżyło, to znaczy, że się nadaje?
<Dootix> Sosnowiec Źródło: http://bash.org.pl/4858613/ |
![]() |
![]() |
19 Oct 2014, o 21:33 |
celestyn73 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
- Jakie dźwięki wydaje krowa?
Małgosia podnosi rękę: - Muuuu, proszę pani. - Bardzo dobrze Gosiu. A jaki odgłos wydają koty? Grześ podnosi rękę: - Miauuu, proszę pani. - Bardzo dobrze, Grzesiu... Bardzo dobrze. A jaki dźwięk wydają psy? Jasiu podnosi rękę: - No, Jasiu powiedz - zachęca pani. - Na glebę, ręce na głowę i szeroko nogi!!! |
![]() |
![]() |
22 Oct 2014, o 02:51 |
|
![]() |
![]() |
5 Jan 2015, o 17:22 |
- Najlepszy raper na Wszystkich Świętych?
. . . . . . . - Gróbson [ Dodano: 5 sty 2015, o 16:22 ] Muzułmanin Ahmed zmarł i trafił do nieba. Na miejscu wita go święty Piotr: - Witaj mój synu, proszę do środka. Na to Ahmed: - O nie! Nie mogę wejść do środka najpierw muszę spotkać Allaha. Święty Piotr: - Aaa... Allah... jest piętro wyżej. Ahmed uśmiecha się: - Oczywiście, że jest wyżej! I wchodzi po schodach do góry. Tam wita go Jezus: - Witaj mój synu, proszę do środka. Na to Ahmed: - O nie! Nie mogę wejść do środka najpierw muszę spotkać Allaha. Jezus odpowiada: - Oczywiście. Allah jest na najwyższym piętrze. Muzułmanin uśmiecha się i idzie na samą górę. Tam wita go sam Bóg: - Witaj mój synu, proszę do środka. Na to Ahmed: - O nie! Nie mogę wejść do środka najpierw muszę spotkać Allaha. Bóg na to: - Oczywiście, jest tutaj ale w tej chwili jest bardzo zajęty - może spoczniesz tu i czegoś się napijesz? - No dobrze... z przyjemnością. - Herbaty? - Tak bardzo chętnie. Na to Bóg: - Świetnie napiję się z tobą. Po czym klaszcze w dłonie i woła: - Allah, przynieś tu dwie herbaty! |
![]() |
![]() |
4 Feb 2015, o 20:53 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Murzyn pracował na budowie. Podczas pracy odcięło mu dwa palce wskazujący i środkowy. Murzyn postanowił pojechać do szpitala, aby przyszyli mu palce:
- Niech pan przyszyje mi 2 czarne palce - mówi murzyn do lekarza. - A skąd ja panu wezmę 2 czarne palce? - Niech pan przyszyje mi palce! - Ale nie mamy czarnych palców są tylko białe. - Dobra niech będą te białe. Wracając autobusem ze szpitala z przyszytymi palcami do murzyna podchodzi starszy pan i mówi: - Pan kominiarz to chyba od dziewczyny wraca... |
![]() |
![]() |
19 Feb 2015, o 23:08 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mąż i żona czekają na przystanku autobusowym, z nimi jest ich 8 dzieci. Ślepiec dołącza do nich po kilku minutach. Kiedy autobus przyjeżdża, okazuje się, że jest tylko 9 wolnych miejsc. Więc tylko żona i jej ośmioro dzieci są w stanie zmieścić się w autobusie. Więc mąż i ślepy decyduje się pieszą wędrówkę. Idą, idą i po jakimś czasie męża wk***ia ciągłe tykanie laski niewidomego i mówi do niego.
- Dlaczego nie możesz umieścić kawałka gumy na końcu kija, bo ten dźwięk tykania doprowadza mnie do szału!' Na to niewidomy: - Gdybyś ty umieścił gumę na końcu swojego kija to nie zap***dalałbym piechotą tylko jechał autobusem |
![]() |
![]() |
28 May 2015, o 01:59 |
Dlaczego mały Krzyś nie ucieszył się na widok dziwnej miny?
|
![]() |
![]() |
1 Nov 2015, o 13:04 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. tydzień panowania króla Jarosława I.
Informacje drogowe. Na skrzyżowaniu Karola Wojtyły i Jana Pawła II zderzyły się czołowo dwie pielgrzymki. Na drodze obowiązuje ruch różańcowy. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 9, 10, 11, 12, 13 Next Page 12 of 13 [ 183 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Hyde Park » Off-Topic » Humor |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)