![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
Previous topic | Next topic Page 5 of 9 [ 127 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Pomysł] Nieoficjalne radio internetowe NokiaHacking? |
---|
![]() |
1 Nov 2009, o 18:53 |
Zaza. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
_NeedSpeed_, nie mam pojęcia co jest nie tak
|
Last post |
![]() |
![]() |
2 Nov 2009, o 16:24 |
djpotwosss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
siema spotowicze;p
Ja mam taką ofertę dla Was niestety płatną, Lepszy serwer Shoutcast i autopilot grajacy 24h^^ więc jakość 24kb/s: cena 1 slota: 0,15 gr jakosć 48kbps 1 slot: 0,30 gr 64kbps 1 slot: 0,50 gr 96kbps 1 slot: 0,90 gr 128kbps 1 slot: 1,40 zł cena za m-c do tego autopilot: jakość 96 w stereo cena za 2gb 20zł jakość 48 w stereo cena za 2gb 18zł Mogę Wam polecić radio z Clubową muzą 24h;] ClubDay.pl |
![]() |
![]() |
7 Nov 2009, o 18:03 |
djpotwosss, dzięki za ofertę ale znalazłem dość ciekawą za 10zł .
A teraz apel dla słuchaczy: Jak już niektórzy pewno zauważyli coś się stało z serwerem radyjko.net i nie mamy gdzie nadawać. Dlatego kieruje do Was prośbę o sprawcie finansowe (ja jestem kompletnie spłukany ![]() [ Dodano: 2009-11-07, 17:43 ] Co prawda radyjko.net sie naprawiło ale prośba nadal aktualna |
![]() |
![]() |
7 Nov 2009, o 19:16 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tymczasowo można lutnąć radyjko na http://www.listen2myradio.com
![]() Sam tam tymczasowo ciągnąłem radyjko i dobrze działało. ![]() |
Last edited by ZiomalMarcin on 7 Nov 2009, o 19:18, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
7 Nov 2009, o 19:19 |
ZiomalMarcin, to uż wole pozostać przy radyjko.net
![]() ![]() [ Komentarz dodany przez: ZiomalMarcin: 2009-11-07, 18:23 ] Raczej wiesz... Ja tam nie narzekałem. ![]() |
![]() |
![]() |
7 Nov 2009, o 21:32 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Chcieliście radio? Proszę bardzo, ale opłaćcie je sobie samodzielnie, przynajmniej ten start... Zobaczcie, jak to jest. O tantiemach to już nie mówię, jak was zgarną, to good luck.
![]() Od jakiegoś czasu wolę jakoś wymieniać posty z Amerykanami, czy też Rosjanami, przynajmniej pierdołami się nie zajmują, lecz bawią się w to, co chciałem by było realizowane, zakładając to forum. Może i mocne słowa, ale chyba zaczynacie mijać się z powołaniem... Pseudogrupa BFS, radio - wszystko fajnie i też się cieszę, ale jeśli będzie to w ramach rozrywki i oderwania się od tematu, a nie wyparcia głównej tematyki - istnieją przecież fotki, epulsy, nk. |
![]() |
![]() |
7 Nov 2009, o 21:51 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss, mogłbyś zrobić nam poddomene radia ? żeby to było: radio.nokiahacking.pl ? Wiem że tak możesz zrobić chyba że macie w jakimś beznadziejnej firmie tą domene. Pomogło by to nam
![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
7 Nov 2009, o 21:58 |
Adrian, subdomenę mogę zrobić, ale nie zrobię.
Nie będę zwijał interesu, gdyby jakiś ZAiKS z głupoty się doczepił. Tak trudno zrozumieć, że emitowanie piosenek we własnym radiu nie jest darmowe? To równa się udostępnianiu nielegalnych plików innym podczas pobierania przez protokół torrent. |
![]() |
![]() |
7 Nov 2009, o 22:01 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss, rozumiem cię. No bo wiesz, założyciele radia nic nie chcą zbytnio wykładać dlatego się zapytałem
![]() Pozdro [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 2009-11-07, 21:03 ] Pokaż mi interes, w którym na początku nie robi się żadnych inwestycji. ![]() |
Last edited by adrian219 on 1 Jan 1970, o 02:00, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
7 Nov 2009, o 22:13 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
8 Nov 2009, o 14:06 |
michero, wiem jak prawnie wygląda sprawa z radiami bo już długo się tym bawię, tylko no wież gdyby ZAiKs miał się przyczepić do radia którego w internecie nie widać to przyczepił by się też to tysiąca innych radyjek w necie...
[ Dodano: 2009-11-08, 13:21 ] ale dobra skoro nawet admin uważa ze radio to beznadzieja i same kłopoty to chyba należy je zamknąć... |
![]() |
![]() |
8 Nov 2009, o 14:24 |
Zaza. wrote: tylko no wież gdyby ZAiKs miał się przyczepić do radia którego w internecie nie widać to przyczepił by się też to tysiąca innych radyjek w necie... Policja też mogłaby nie wyrobić ze sprawdzaniem wszystkich serwisów hostingujących. A jakoś zamknęła ostatnio odsiebie.com. ![]() Ja nie biorę za was odpowiedzialności ani kosztów utrzymania, tyle w sprawie. |
![]() |
![]() |
8 Nov 2009, o 16:55 |
pawelooss, tyle że odsiebie.com a nasze skromne radyjko jest bez porównania
![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 2009-11-08, 16:07 ] Ale i tak podpada pod podobny paragraf. |
![]() |
![]() |
8 Nov 2009, o 17:27 |
Witajcie!
Jak w temacie. Radio raczej nie zostało pozytywnie odebrane wiec tworze tą ankietę. |
![]() |
![]() |
8 Nov 2009, o 17:29 |
Ja nie mam nic do radia, po prostu jeśli chcecie je mieć, to nie będę robił żadnych wyrzutów, ale musicie samodzielnie się nim zająć i opłacić.
Dlatego też nie mam zdania w ankiecie. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Next Page 5 of 9 [ 127 posts ] Previous topic | Next topic |
|