Witam Mam do was pytanie posiadam nokie e52 i mam okazje wymienić sie na samsunga galaxy mini gt s5570 tylko w zasadzie nie wiem czy warto . Jak wy uważacie ?
Nie opłaca Ci się to i pod względem finansowym jak i technicznym... Galaxy Mini ma bardzo mało RAM-u, słaby procesor, słaby wyświetlacz. Gdyby to było mini2 to wtedy poradziłbym Ci się zamienić.
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
samsung procek zawsze mozna podkrecic co da ramu swapduzo daje mam 228 swap i 289 ram w galaxy pocket koma ma kopa swap w pamieci wewnetrznej procek z 832 1248 i tez pocket ma niby slabe podzespoly..
tak szybko az nie padnie bez przesady wiem o zywotnosci ze jest bardzo slaba ale z 2 lata pociagnie pozatym mozna karte goodram badz kingstona z dozywotnia gwarancja jakies lepszej klasy i tyle ;d
SWAP nie daje NIC do wydajności telefonu. A na kiepskiej karcie nawet ją pogorszy. Miałem kilkukrotnie tworzony SWAP na kilku różnych fonach i nic on nie dawał
no tak, mowie ze mozna a nie ze mam swap nie daje kopa telefonowi tylko mozna wiecej aplikacji itd odpalic tylko tyle daje a swap mam na wbudowanej pamieci 2gb pocket ma 1gb systemowa i 2gb tak jakby karta pamieci ;d
[ Dodano: 11 lip 2013, o 21:16 ] plus 16 gb kingstona jeszcze mam na ktorej mialem swap ale spowalnial kome
adrian72411 wrote:no tak, mowie ze mozna a nie ze mam swap nie daje kopa telefonowi tylko mozna wiecej aplikacji itd odpalic tylko tyle daje
nje, nje morzna
Android nie jest typowym linuxem i nie potrafi korzystać ze SWAPu. Nie wiem po uj ktoś się męczył żeby odpalić SWAP jak i tak aplikację się zamykają mimo jego używania a on leży praktycznie cały czas pusty.