by Qubi » 21 Jul 2013, o 00:27
Mam 510 to troche Ci napisze.
--Muzyka. Dla mnie gra równie dobrze jak muzyczny live. Ale jak dodac jakies fajne słuchaweczki to malina.

--Przeglądanie neta. Jest wygodne bo duzy lcd, czytelny dotyk świetnie reaguje, perfekcyjnie celuje niema ze klikasz w napis a efekt taki że obok.
--Dzwonienie i SMS. Smsuje więcej niż na lww

Bo wygodniej sie pisze

na pełnej qwerty. Dzwonienie. Jakość rozmów bardzo dobra. Szybkie wybieranie kontaktu z ksiązki itp.
--Aparat. Tutaj jestem zaskoczony ale pozytywnie. Zdjęcia są naprawde fest. Ostre wyraźne, i zachowane kolory. Ale pamietaj to nie lustrzanka.
A co do funkcjonalności. Sam hejtowałem wp, przyznaje.. Jednak uzywam tydzien, mam wszystkie apki jakie mi są potrzebne, zero lagów zwiech, przycinek. Wszystko szybko reaguje, wczytuje sie itp.

Plus bateria mi w 510 trzyma strasznie długo przy moim uzytkowaniu

lww stykał na 12h i ładowarka, tutaj mam 48h+ i jeszcze nie ładuje
Róznica miedzy 510 a 710 to wielkość ekrany tzn cale 510 ma 4, a 710 3.7. no i ilość wbudowanej pamieci. 510 ma 4gb a 710 8gb. Jednak starcza te 4gb nawet zostaje.

Myśle że coś pomogłem. Zbyt dużo nie powiem, telefon mam tydzien. jestem jednak bardzo zadowolony i nie żałuje wymiany.

A co do zjadania kasy. Wystarczy zrobic to samo co na androidzie wyłaczyc transmisje danych i spokoj

Mam 7.8 i nic mi nie ubyło.