Witam!
Jestem zdenerwowany pewną sprawą, to się robi żenujące po prostu. Ludzie opamiętajcie się! Patch, który pewien człowiek stworzył jest jego własną, ciężką pracą i warto docenić jego wysiłek. Gardzę ludźmi, którzy NIC nie wspomną o jakimś Jego NIFie, grafice, i inne (a coraz ich więcej na forum). Czy to ciężko się zapytać o pozwolenie, czy można użyć pewnej rzeczy w swojej modyfikacji? Naprawdę nie, wiele osób pytając się mnie o zgodę o takie sprawy, wiedzą, że to nie problem. Więc się pytam, dlaczego nie doceniacie czyjeś ogromnej pracy? Jednak muszę wymienić jedną osobę z imienia, pana Krzychu_Polowin. Powiem tak, człowieku, ogarnij się! Raz patrzę na forum, o nowa modyfikacja na 3110c, a tu niespodzianka, użyta moja ikonka baterii w jednym patchu. Potem też musiałem się baterii uczepić, bo jednak mojego nicka nie było widać, że byłem autorem grafiki. Teraz patrzę, a tu patch bazowany na "Line Patch" + użyta bateria i 2 chunki czcionki w formacie FONT (I tu mnie naprawdę dobiłeś, żeby napisać ten temat). Ja sam zawsze próbuje być w porządku jeśli chodzi o "branie" czyjeś pracy w patchach, jednak wiadomo nie zawsze się to udaję. Dojdzie niedługo do tego, że w każdej modyfikacji zostawię "ślad" o sobie i nawet nie będzie tego sposób wykryć, i chyba zacznę to stosować w następnym moich modyfikacjach. Kto chcę niech się pod to podpiszę, zależy mi na jak największym poparciu tego apelu.
Dziękuje za przeczytanie wypowiedzi.
Pozdrawiam
adrian219
PS: Widać, że Krzych_Polowin poprawił się trochę, znaczy, że przyznał rację, a jednak to cenię, lecz ja to nazywam "musztarda po obiedzie" i osobiście chciałbym to zobaczyć w Jego czynach.
PS: Kolor czerwony = fałsz, błąd