![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Motoryzacja |
Previous topic | Next topic Page 158 of 262 [ 3921 posts ] Go to page Previous 1 ... 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161 ... 262 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
O wszystkim i o niczym. |
---|
![]() |
12 Feb 2015, o 00:23 |
boczkens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TYLNY ZDERZAK Z TYŁU
Marcin wpierdalaj to w podpis. ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
12 Feb 2015, o 00:58 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
montuj ten zderzak, kozacki
![]() ZiomalMarcin wrote: Rzekomo na chwilę obecną musi puszczać 70% światła. A jak policjant się uprze to i tak wyjdzie na swoje. chyba musze mieć w aucie jakis certyfikat czy cos tam o normie przepuszczania światła, więc teoretycznie psinka bez czujnika czy jakiegoś tam wynalazku ch*** może mi zrobić ![]() na przypuszczanie ze za ciemne dowodu zabrac chyba nie moze ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
12 Feb 2015, o 10:02 |
davvid, po prostu mając jakiekolwiek przyciemnienie z przodu ryzykujesz utratę czasu na użeranie się z policją... To chyba bez sensu.
|
![]() |
![]() |
12 Feb 2015, o 12:54 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
boczkens wrote: Marcin wpierdalaj to w podpis. Sorry, byłem ku***sko zmęczony o tej porze. davvid wrote: chyba musze mieć w aucie jakis certyfikat czy cos tam o normie przepuszczania światła, więc teoretycznie psinka bez czujnika czy jakiegoś tam wynalazku ch*** może mi zrobić Ale stwierdzi, że pojazd zagraża bezpieczeństwu ruchu i powiesz "żegnaj mój dowodzie rejestracyjny". ![]() |
![]() |
![]() |
12 Feb 2015, o 14:16 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ZiomalMarcin wrote: żegnaj mój dowodzie rejestracyjny To się dowodu nie wozi ze sobą ![]() |
![]() |
![]() |
12 Feb 2015, o 14:19 |
_NeedSpeed_ wrote: To się dowodu nie wozi ze sobą Tylko 5 dyszek za brak dokumentu Ja tam wożę, bo wiem, że mam wszystko sprawne i nie maja za co zatrzymać. ![]() |
![]() |
![]() |
12 Feb 2015, o 14:21 |
tylko na ch** ci te przyciemnianie szyb?
[ Dodano: 12 lut 2015, o 13:21 ] ZiomalMarcin, spoko, ale mówię że jak Dawidek chce jezdzić ze smołą z przodu na szybach to niech nie ma lepiej przy sobie dowodu ![]() |
![]() |
![]() |
12 Feb 2015, o 14:32 |
![]() |
![]() |
12 Feb 2015, o 14:33 |
![]() Takie tam projekty |
![]() |
![]() |
12 Feb 2015, o 16:15 |
![]() |
![]() |
12 Feb 2015, o 16:32 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
taa, ziomek też jeździł bez dowodu, to go mili policjanci zawiezli do domu po ów dowodzik
![]() boczkens wrote: Projekt ch** nie projekt. I tak muszę parę rzeczy wymienić w aucie, więc wymieniam. Tylko na inne niż standardowe ![]() szyb nie zmieniam, pytanie bardziej z ciekawości. A jak już przyciemniać, to komplet, bo sam tył dość biednie wygląda (chyba, że to delikatne ściemnianie ;-)) innego nie kupuje, bo brakuje mi jakieś 30k, a jak mam zmienić na jakieś inne gówno za 10k, to już wolę pogrzebać przy tym co mam. Przynajmniej pewne i znam historię od momentu wyjazdu od dealera ![]() [ Dodano: 12 lut 2015, o 15:32 ] a tak, jak zrobię to jakiś gówniarz pewnie kupi do wyrywania dupeczek w liceum ![]() |
![]() |
![]() |
12 Feb 2015, o 16:53 |
davvid wrote: a tak, jak zrobię to jakiś gówniarz pewnie kupi do wyrywania dupeczek w liceum To masz jak w banku. XD |
![]() |
![]() |
12 Feb 2015, o 18:55 |
Gallardo najmożliwiej wygląda z całej ferajny.
|
![]() |
![]() |
12 Feb 2015, o 19:03 |
Eee, moje cudeńko stoi na samym końcu po prawej.
![]() ![]() [ Dodano: 12 lut 2015, o 18:03 ] Chociaż avka widziałem irl, też konkretny. ;p ![]() |
![]() |
![]() |
12 Feb 2015, o 19:09 |
O miałem pisać Maserati też spoczko
![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161 ... 262 Next Page 158 of 262 [ 3921 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Motoryzacja |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)