![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Motoryzacja |
Previous topic | Next topic Page 165 of 262 [ 3921 posts ] Go to page Previous 1 ... 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168 ... 262 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
O wszystkim i o niczym. |
---|
![]() |
21 Feb 2015, o 00:33 |
emberdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wszyscy ludzie w autobusach śmierdzą. :<
|
Last post |
![]() |
![]() |
21 Feb 2015, o 01:55 |
bombel201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ku*** nie ma to jak opoznienia lub za***ane w ch**, az po dach
![]() Jedyny plus autobusow, ze mozna kondyche pocwiczyc spierdalajac przed kanarami ![]() Samochod najlepsiejszy jest ;__; |
![]() |
![]() |
21 Feb 2015, o 18:36 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wnętrze 23-letniego "szrotu" po wiosennym lifcie jak niektórzy uważają. Odkręcając 4 śrubki i wyjmując dwa zatrzaski wywaliłem fotele i tyle siedzisko z samochodu. Zróbcie tak w obecnych autach.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
21 Feb 2015, o 18:45 |
Krzysiek_PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
u mnie w fordzie chyba fotele są połaczone z komputerem bo poduszki boczne mam, wiec jak odepne to bład sie w pamieci zapisze
chyba bo nigdy tego nie robiłem w cc prościej cztery sruby i fotele out |
![]() |
![]() |
21 Feb 2015, o 18:48 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ZiomalMarcin wrote: Zróbcie tak w obecnych autach. w oplu tak nie zrobię. FlexSpace wszystko komplikuje ![]() poza tym pewnie jakieś kable od czujników od kanapy wychodzą. pi***ole, nie odkręcam ![]() |
![]() |
![]() |
21 Feb 2015, o 18:49 |
Krzysiek_PL wrote: u mnie w fordzie chyba fotele są połaczone z komputerem bo poduszki boczne mam, wiec jak odepne to bład sie w pamieci zapisze Odepnij akumulator. Wtedy błąd się nie zapisze. Przynajmniej w 80 to działa jak zwala się kierę z poduszką. ![]() |
![]() |
![]() |
21 Feb 2015, o 23:00 |
boczkens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ZiomalMarcin wrote: Odkręcając 4 śrubki i wyjmując dwa zatrzaski wywaliłem fotele i tyle siedzisko z samochodu. Zróbcie tak w obecnych autach. No, musiałbym odłączyć wiązki od podgrzewania, wentylowania, masażu... je***e nowe auta. |
![]() |
![]() |
21 Feb 2015, o 23:29 |
boczkens wrote: No, musiałbym odłączyć wiązki od podgrzewania, wentylowania, masażu... je***e nowe auta. Lachociąg też Ci spod fotela wychodzi? |
![]() |
![]() |
21 Feb 2015, o 23:43 |
boczkens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
22 Feb 2015, o 00:53 |
A burżuja udaje nie mając podstawowego wyposażenia.
|
![]() |
![]() |
22 Feb 2015, o 01:11 |
michal939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ZiomalMarcin wrote: Wnętrze 23-letniego "szrotu" po wiosennym lifcie jak niektórzy uważają. Odkręcając 4 śrubki i wyjmując dwa zatrzaski wywaliłem fotele i tyle siedzisko z samochodu. Zróbcie tak w obecnych autach. ![]() Obrazek Ziomal,ale prymitywne,zawiasy drzwi i syf od smaru,od razu przypomina mi sie mój Poldek ![]() |
![]() |
![]() |
22 Feb 2015, o 01:14 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Miałeś się patrzeć na wypucowane wnętrze a nie kufa szukać problemów na zewnątrz
![]() DZIE SIE LAMPISZ? XD |
![]() |
![]() |
22 Feb 2015, o 01:23 |
michal939 wrote: Ziomal,ale prymitywne,zawiasy drzwi i syf od smaru,od razu przypomina mi sie mój Poldek No element ruchomy więc smarowanie musi mieć. ;p |
![]() |
![]() |
22 Feb 2015, o 08:09 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teraz dopiero zauważyłem ten paskudny zegar
![]() po co on w tym miejscu, kto to k'wa projektował? je***e goebbelsy. Czasem aż mi wstyd że mam szwabski paszport ![]() [ Dodano: 22 lut 2015, o 07:09 ] rozumiem że w wyższych wersjach wyp.zamiast tego big bena był obrotomierz, ta? |
![]() |
![]() |
22 Feb 2015, o 10:34 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Noms. Jebancy przy kazdej okazji szukaja zarobku. Tak samo nielakierowane zderzaki, no ja pi***ole
![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168 ... 262 Next Page 165 of 262 [ 3921 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Motoryzacja |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)