![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Motoryzacja |
Previous topic | Next topic Page 169 of 262 [ 3921 posts ] Go to page Previous 1 ... 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172 ... 262 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
O wszystkim i o niczym. |
---|
![]() |
2 Mar 2015, o 00:21 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ZiomalMarcin wrote: nowe RS6 albo R8 w maksymalnej wersji po co Ci to? I tak tego nie utrzymasz. Zwykłe A3 by Ci starczyło ![]() Dlatego mówię, te eko-pierdolenie ma sens, tylko jak dojdzie się z eko-ćwokami do kompromisu. Kupię nowe auto, oddam stare w rozliczeniu, ale dajcie ku*** jakieś ulgi, konkretniejsze upusty, żeby to miało jakiś sens skoro ekologia jest taka ważna. W innym wypadku, to jest o kant du**. [ Dodano: 1 mar 2015, o 23:21 ] teraz przy zakupie nowego też niby można zostawiać stare auto w rozliczeniu, ale wyceniają auto na połowę faktycznej wartości, więc interes dość słaby ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
2 Mar 2015, o 10:04 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gaz w fazie cieklej i mam 50% tansza jazde
![]() |
![]() |
![]() |
2 Mar 2015, o 15:14 |
boczkens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ZiomalMarcin wrote: Gaz w fazie cieklej i mam 50% tansza jazde Instalacja przekroczy wartość samochodu. xd |
![]() |
![]() |
2 Mar 2015, o 16:56 |
w nowych, to owszem. Tam ma to jakiś sens
![]() |
![]() |
![]() |
2 Mar 2015, o 17:11 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
boczkens wrote: Instalacja przekroczy wartość samochodu. xd Instalka za 400tys polskich nowych złotych? Bo wg mnie to Marcin nawiązał do tego davvid wrote: ZiomalMarcin wrote: nowe RS6 albo R8 w maksymalnej wersji po co Ci to? I tak tego nie utrzymasz. |
![]() |
![]() |
2 Mar 2015, o 17:28 |
_NeedSpeed_ wrote: Instalka za 400tys polskich nowych złotych? Bo wg mnie to Marcin nawiązał do tego A, to nie wiedziałem, że chodzi o nowe RS6. Jakoś mi nie pasowało Marcin i nowe auto. |
![]() |
![]() |
2 Mar 2015, o 18:01 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aha
|
![]() |
![]() |
2 Mar 2015, o 22:13 |
Boczusiowi od długiego czasu nie pasuje nic co jest starsze niż 5 - 10 lat. Czy tak samo patrzysz na dziewczyny, do 10 lat max?
|
![]() |
![]() |
2 Mar 2015, o 22:20 |
Nope, aktualna ma 21.
[ Dodano: 2 mar 2015, o 21:20 ] A Twoja? |
![]() |
![]() |
2 Mar 2015, o 22:40 |
Alone.
|
![]() |
![]() |
3 Mar 2015, o 16:10 |
Pis ludziska.
Mając do wydania jakieś 70k na samochód co byście wybrali? Mówimy o nowych samochodach, jeśli chodzi o segment to raczej B, może C. Głównie do jazdy po mieście, ale raz na tydzień robiłoby trasę tak koło 700km. W oko wpadło mi Clio GT 120 EDC i to jak na razie faworyt. Nie podaję wymagań wyposażeniowych ani co do możliwości przewozowych, bo nie o to chodzi. Chcę poznać Wasz pogląd na sprawę, a nuż sam zmienię podejście i wybiorę coś innego. Tylko niech ma pod maską przynajmniej te 110 koni. ![]() Dzięki |
![]() |
![]() |
3 Mar 2015, o 17:15 |
kup jakiś stary samochód z duszą, bo nowe bez duszy i tak Ci się zepsuje bo systemów dużo
![]() sam choruję na astre gtc, ale po przesiadce z insigni, raczej byłbyś zniesmaczony. Poza tym za 70k to z takim bardziej chujowszym wyposażeniem ![]() ![]() klio też fajny jest, pod warunkiem że gt (inne zderzaki, dokładki i koło), zwykłe wersje jakieś takie brzydkie są jak dla mnie |
![]() |
![]() |
3 Mar 2015, o 17:38 |
Krzysiek_PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kurcze na fieste st jakies 10tys zł za mało
![]() Ale fiesta sport z 1.0 EcoBoost ma 125KM jak skonfigurowałem taką fieste sport 3 dzwiową pod siebie to wyszło mi ponad 66tyś zł tylko że ja nie brałem tych wszystkich pierdoł typu kamera cofania czy tempomat ![]() Chociaż nie jestem do końca pewien czy fiesta lepsza od clio [ Dodano: 3 mar 2015, o 16:36 ] albo fajnie wyposażone punto sie kupi, ale tam chyba najmocniejszy silnik to 1.4 8v o mocy 77KM XDD [ Dodano: 3 mar 2015, o 16:38 ] podstawowy 500 abarth z silnikiem 1.4 kosztuje prawie 72tys zł ![]() |
![]() |
![]() |
3 Mar 2015, o 17:41 |
W Clio bardzo podoba mi się EDC. Generalnie jestem zwolennikiem automatów dwusprzęgłowych, a to autko w tej wersji ma wszystko co bym chciał, a nawet wincyj, a do tego jakbym wziął Grandtour to i bagażnik konkretny. davvid, patrzyłem właśnie na Ople i są strasznie drogie w tych katalogach, podjadę jutro do salonu i popytam, ale nie sądzę, bardziej na Skodę jeszcze będę zerkał, dają spore upusty. Krzysiek_PL, no właśnie ja się przyzwyczaiłem do tempomatu i cieszy mnie, że Clio to ma.
![]() |
![]() |
![]() |
3 Mar 2015, o 17:58 |
Krzysiek_PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
no mnie sie fiestą zwykła fajnie jeździło
![]() [ Dodano: 3 mar 2015, o 16:58 ] OOOO kurde ![]() ![]() ![]() ![]() chce takiego http://otomoto.pl/ford-focus-mk1-st-170-polecam-C35995954.html 172KM ładnie się musi zbierać ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172 ... 262 Next Page 169 of 262 [ 3921 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Motoryzacja |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)