![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Motoryzacja |
Previous topic | Next topic Page 171 of 262 [ 3921 posts ] Go to page Previous 1 ... 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174 ... 262 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
O wszystkim i o niczym. |
---|
![]() |
4 Mar 2015, o 07:36 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a, przypomniala mi sie akcja z wczoraj. na warsztacie matiz stal, wbijam do niego ja do otwierania szyby a tu duupa! korby ni ma, patrze a tu ku*** normalnie z przodu elektromanicznie sterowane szyby z przodu. no normalnie jak w cyliwizowanym aucie
![]() ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
4 Mar 2015, o 12:02 |
Krzysiek_PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cinquecento też mógł mieć elektryczne szyby, klime a nawet poduszkę powietrzną
![]() |
![]() |
![]() |
4 Mar 2015, o 16:23 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
klima się aktywuje dopiero po czasie, jak podłoga odpada
![]() [ Dodano: 4 mar 2015, o 15:23 ] ![]() |
![]() |
![]() |
4 Mar 2015, o 16:33 |
Tico kombi nawet fajnie to wygląda
![]() davvid wrote: klima się aktywuje dopiero po czasie, jak podłoga odpada Nope. klima była opcją, ale na żywo nigdy nie widziałem cc z klimą pewnie to była opcja, ale w germani cytat z wikipedii; Quote: Samochód mógł zostać opcjonalnie doposażony w m.in: (...) układ klimatyzacji |
![]() |
![]() |
4 Mar 2015, o 17:58 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krzysiek_PL wrote: Nope. klima była opcją, ale na żywo nigdy nie widziałem cc z klimą Raczej Włochy, Hiszpania i inne kraje gdzie bez klimy na codzień żyć się nie da pewnie to była opcja, ale w germani ![]() |
![]() |
![]() |
4 Mar 2015, o 18:10 |
nemo333 wrote: Raczej Włochy, Hiszpania Być może tam była, szkoda że nie znalazłem informacji do jakich krajów cc był eksportowany ![]() |
![]() |
![]() |
4 Mar 2015, o 19:48 |
boczkens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
_NeedSpeed_ wrote: a, przypomniala mi sie akcja z wczoraj. na warsztacie matiz stal, wbijam do niego ja do otwierania szyby a tu duupa! korby ni ma, patrze a tu ku*** normalnie z przodu elektromanicznie sterowane szyby z przodu. no normalnie jak w cyliwizowanym aucie ja pierdoole co to sie wyrabia w tym swiecie motoryzacji, wspomaganie kierownicy tez mial klimy do pelni szczescia brakowalo No to tu masz fotki z mojego. ABS, wspomaganie, poduchy, klima, przeciwmgłowe przód tył, głośniki przód tył, alarm, blokada skrzyni. Panie, fura, że nie pogadasz. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
4 Mar 2015, o 20:07 |
jeruna to ile on kosztował jako nowy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
4 Mar 2015, o 20:17 |
W sumie nie wiem, musiałbym ciotki spytać. Ale jest inne pytanie.
![]() Wybaczcie jakość zdjęcia, ale nie chce mi się robić tego dokładniej. Tym niemniej widać na nim wyraźnie dwa znaki przejścia dla pieszych. Cyknięte radarkiem Multanova 6F w skrzynce. Jak sądzicie jest sens się odwoływać? ![]() |
![]() |
![]() |
4 Mar 2015, o 20:19 |
a to był fotoradar stacjonarny ?
|
![]() |
![]() |
4 Mar 2015, o 20:20 |
Nie, przenośny. Mówię Multanova 6F w skrzynce. Taka o
![]() |
![]() |
![]() |
4 Mar 2015, o 20:26 |
No w sumie sens by był bo z tego co wiem to przed fotoradarem nie może być nic metalowego
![]() |
![]() |
![]() |
4 Mar 2015, o 22:05 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"Wiarygodność reklam"
![]() W jakiejś nowej reklamie Generali jest że auto należało do młodego kierowcy i tablica nie była zmieniana więc ma je już długo. A tablica SO4xxxL, obecnie wydawane są 7xxxL albo coś koło tego więc gdzieś w przybliżeniu jest z końcówki zeszłego roku ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
4 Mar 2015, o 22:27 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nemo333, dla zmyłki przykręcił na zardzewiałych śrubach
![]() ![]() [ Dodano: 4 mar 2015, o 21:27 ] boczkens, odwoływać! tym ku***m nic się nie należy! Jedynie wp***dol |
![]() |
![]() |
4 Mar 2015, o 22:38 |
davvid, nie, już stwierdziłem, że olał. Po prostu mi się nie chce z tym ciągać po sądach.
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174 ... 262 Next Page 171 of 262 [ 3921 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Motoryzacja |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)