Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
2,5 roku pracy na stacji i dopiero wczoraj pierwszy raz odwiedziło mnie coś konkretnego i to z Holandii. Prawdopodobnie V12, głośniejszy od europejskich a dźwięk turbiny boski... Pierwszy raz słyszałem tak głośno i wyraźnie ten gwizd...
Wysłałem zdjęcie również do Rafała, który jeździ po Kanadzie, może odpowie mi jaki jest to model.
Jaki lift? To nie terenówki AirRide też nie, nie w tak zburaczonym golfie. Po za tym w systemie AirRide jak coś zdycha to auto leci na glebe. Brak powietrza - gleba, dziurawy bałwanek lub nietrzymające okucia - gleba. Ale o czym my tu mówimy. Może sprężyny z diesla albo ch** wi co.
Nokia N8-00 Dark Grey | Nokia AD-54 + Sony Ericsson HPM-70 | Nokia CA-75U | Nokia CA-156 | Nokia CA-157 | Nokia MD-8
nemo333, jaki ku*** komp? xd zaden komp kilka przyciskow do sterowania zaworami w formie pilota na kablu. ostatnio dopiero modne sie zrobilo sterowanie bezprzewodowe ale zadnych komputerow tam nie ma
Nokia N8-00 Dark Grey | Nokia AD-54 + Sony Ericsson HPM-70 | Nokia CA-75U | Nokia CA-156 | Nokia CA-157 | Nokia MD-8
Kumpel własnie miał czołówke polonezem z nie jego winy babka w ds3 wyprzedzała tira i wj***ła sie w poldka co najciekawsze ds niby ja uratowała ale poduchy sie nie otwarły XDDDDDDDD pojechała do szpitala stan podobno słaby, a kumpel ma tylko reke złamaną i bark wybity XD poldek nie ma przodu,ale kabina nie naruszona
Dobre polskie samochody
Ericsson s868->Nokia 8210->Nokia 3100->Siemens a57->Samsung C300->Nokia 2600->Sony ericsson t68i->Nokia 3510i->Samsung x640->Nokia 3110classic->Sagem my411x->Nokia 6300->Samsung u800->Nokia E52->Sony Ericsson Zylo->Nokia X2-00->nokia 5230->LG P350(swift me)->Samsung Galaxy mini 2->Windows Phone 8s by HTC->Sony Xperia M/Nokia N8-00->Huawei P8 Lite-> iPhone SE 64GB-> Honor View 10 -> Oneplus 7t -> Iphone 13 pro