[ Dodano: 15 sty 2016, o 11:56 ]
A pamiętacie jak stękałem że w sportingu się zj***ło podświetlenie zegarka? No ja pi***ole

ps. fajna tapeta

ZiomalMarcin wrote:Jak w Polonezie
_NeedSpeed_ wrote:Tee ziomal nie pitol, z ciekawości wpisałem w googlach hasełko przekaźniki światła mijania i co? golf golf golf, passat, 80 b4, a nawet ktoś pisał że a4b5 leci po samym przełączniku nie ma żadnych przekazników. No tyle że tam nie ma aż takiej tragedii z napięciem chyba, chociaż te pierwsze roczniki a4b5 i pastuch b5 z ryflowanym szkłem w reflektorach to trochę też kicha jak dla mnie
Please Login or Register, to see this Content
davvid wrote:eeee, przy obecnych cenach benzyny to juz chyba nieopłacalne jest zależy ile się jezdzi, ale
koszt instalacji+serwis+drozszy przegląd i summa summarum wyjdzie nam na to samo
no tak. Ja na gaz w punto absolutnie nie narzekałem, chodził lepiej niż na benzynie a praktycznie nie serwisowałem, bo raz z 5 lat temu ojciec pojechał na regulacje, wymiane filtra itd i pozniej przez jakis czas gasł na wolnych, szarpał i ogólnie jaja były. Dlatego jak chodziło elegancko to wolałem już tego nie ruszać. Jak to mówią nie tykaj gówna bo zacznie śmierdziećZiomalMarcin wrote:Jak masz gównianą instalację, która nie pasuje do silnika - nie dziw się, że to się rozpieprza.
dlaczego? przecież to pali tyle co moje 1,8Krzysiek_PL wrote:Śmieszy mnie też januszowe podejscie i pchanie gazu do cc700,900 punto 1 xd
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest