![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Motoryzacja |
Previous topic | Next topic Page 7 of 262 [ 3921 posts ] Go to page Previous 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 262 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
O wszystkim i o niczym. |
---|
![]() |
3 Mar 2013, o 01:35 |
BoBek28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mam seryjną calibre nic nie odpada, to nie temat o moim aucie,
gdyby nie wiesniaki którzy naoglądali sie Fast and the Furious calibra byłaby pożądanym autem przez wielu najlepsze sportowe auto lat '90 napewno nie jeden z was się slinił jak się pojawilo w polsce na drogach |
Last post |
![]() |
![]() |
3 Mar 2013, o 01:46 |
boczkens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
3 Mar 2013, o 01:49 |
bombel201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
przecież to największy nie wypal opla...
![]() |
![]() |
![]() |
3 Mar 2013, o 01:50 |
Btw, patrząc na stronę, którą linkujesz w podpisie oraz dostrzegając na minimalnej fotce nieseryjny tłumik ciężko uwierzyć w brak wsi w Twoim wózku.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
3 Mar 2013, o 02:24 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ku*** pi***olicie. Podoba mu się to podoba, jeździ więc jest dobrze, jak jeździ to musiało przegląd przejść więc nie wiem o co sracie. Calibra dobre auto tylko większość zaniedbanych i zwieśniaczonych dlatego wszyscy marudzą że to auto dresów które jest awaryjne i rdzewieje.
Sam bym chciał taką ładną Cali w serii albo z ciekawym fabrycznym pakietem tuningowym ![]() |
![]() |
![]() |
3 Mar 2013, o 02:55 |
boczkens wrote: ty pewnie się jarałeś golfem III bombel201 wrote: przecież to największy nie wypal opla... blużnisz boczkens wrote: patrząc na stronę, którą linkujesz w podpisie oraz dostrzegając na minimalnej fotce nieseryjny tłumik ciężko uwierzyć w brak wsi w Twoim wózku. Ale jak już wspomniałeś to nie temat o Twojej furze. To było takie małe prowo. czy mugen jest znakiem wieś tuningu, większość z was niema prawka jeszcze albo jeżdzi rodziców autami [ Dodano: 3 mar 2013, o 01:55 ] nemo333 wrote: Calibra dobre auto tylko większość zaniedbanych i zwieśniaczonych dlatego wszyscy marudzą że to auto dresów które jest awaryjne i rdzewieje. Sam bym chciał taką ładną Cali w serii albo z ciekawym fabrycznym pakietem tuningowym wszystkie ople VW audi fiaty itp gniją jedne mniej drugie więcej, calibra nie jest awaryjnym autem moge tak mówić bo jestem posiadaczem prawie 6lat |
![]() |
![]() |
3 Mar 2013, o 03:19 |
bombel201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
trudno, żeby calibra nie rdzewiała nemo
![]() ![]() bobek co do prawka to mam je oraz nie jeżdżę samochodem rodziców ![]() |
![]() |
![]() |
3 Mar 2013, o 04:27 |
Beka z typa na pełnym wkurwie. Jak to niewiele trzeba <3
|
![]() |
![]() |
3 Mar 2013, o 06:34 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bombel201 wrote: O awaryjności też się skądś wzięły te historie i raczej nie dzięki mickiewiczowi, sienkiewiczowi, tylko dzięki ludziom, którzy naprawdę mieli kłopoty z tymi autami. Mam dwóch znajomych, którzy mieli calibry i nie polecali. Awaryjność bierze się z wiary że kupisz idealne auto za 3k zł jak w tej cenie są same rozbitki ![]() ![]() ![]() ![]() bombel201 wrote: trudno, żeby calibra nie rdzewiała nemo a które auto w tym wieku nie rdzewieje? Calibry mają już 15-25 lat więc trudno żeby przeżyły tyle czasu bez walki z rdzą.![]() |
![]() |
![]() |
3 Mar 2013, o 10:49 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nemo333 wrote: jak jeździ to musiało przegląd przejść Taaa jasne, większość stacji podbiłoby przegląd nawet jak przywiózłbym auto na lawecie bez hamulców. Nie zapominaj że to nadal Polska. BoBek28 wrote: na pewno nie jeden z was się slinił jak się pojawilo w polsce na drogach Ja bym się ślinił jakbym zobaczył safranę biturbo ![]() |
![]() |
![]() |
3 Mar 2013, o 12:11 |
boczkens wrote: Beka z typa na pełnym wkurwie. Jak to niewiele trzeba <3 jesteś jeszcze dzieckiem jak większośc tu na forum nie rozumiecie Prawdziwych Pasjonatów Aut _NeedSpeed_ wrote: Ja bym się ślinił jakbym zobaczył safranę biturbo aut na F się nie kupuje, awaryjność dostępnośc czesci i pewnie 5aut w europie |
![]() |
![]() |
3 Mar 2013, o 12:21 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sama calibra zła nie była. Składana na płycie vectry. Ciężko znaleźć ładną i zadbaną, bo większość wyjechała ze stodoły, dlatego opinie ma jaką ma.
BoBek28 wrote: aut na F się nie kupuje starego strucla z francjteż bym nie kupił, ale te nowe auta wszystkie są tak samo dobre. |
![]() |
![]() |
3 Mar 2013, o 12:28 |
BoBek28 wrote: aut na F się nie kupuje, awaryjność dostępność czesci i pewnie 5aut w europie Też myślę że Ford to chujostwo ![]() |
![]() |
![]() |
3 Mar 2013, o 12:31 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
_NeedSpeed_ wrote: Ford to chujostwo te na europe bardziej niż na stany. To na pewno[ Komentarz dodany przez: _NeedSpeed_: 3 marca 2013, o 11:35 ] Tak, bo nie wiem jak w usa jest z tymi fordami. ![]() |
![]() |
![]() |
3 Mar 2013, o 12:38 |
Aczkolwiek przyznam że w 1.9dci i 2.2dci Renault zdarzają się przypadki obrócenia panewki albo zdychające turbosprężarki przy przebiegach 150tys. km. No ale kto jeździ klekotem?
![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 262 Next Page 7 of 262 [ 3921 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Motoryzacja |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)