Witajcie , mam nokie e61i zrobiłem wszystko tak jak tutaj w instrukcji ale niestety , pisze ze kod nie prawidlowy , zrobilem full factory kod jest niby 12345 ale po wpisywaniu tez mi pisze ze kod nieprawidlowy . Co jest nie tak ??
A ja mam taki problem. Telefon znajduje, wchodzi wszystko pięknie a jak kliknę "read" to w dolnym rogu wyskakuje "error" i nie pokazuje ścieżki. Czym to jest spowodowane? Nokia 6151 tak btw
Motorola T190>Nokia 2600>Nokia 3100>Siemens SL-45i>Nokia 6020>Motorola e398>SE k750i>Samsung SGH-E250> Nokia 5130XPressMusic> Nokia n73> SE W200i> Nokia 6151> LG GT540> SE Elm> HTC Wildfire S> SE Elm
Witam wszystkich. Jestem dla was pełny podziwu, że wam się udaje z tym kodem. Mi niestety nic nie wyszło. A zaczęło się od tego, że zaktualizowałem swojego fona (nokia e6) z Anny do Belle (wersja opr. 111.130.0625). Po aktualizacji, gdy telefon uruchomił się ponownie, zatrzymało mi się na oknie logowania do Ovi i wyskoczył mi komunikat o podanie kodu zabezpieczającego. Będąc pewnym swego wklepałem 12345 i... nic. No to jedziemy dalej... Próbowałem wszystkich sposobów na zdobycie tego kodu (NSS, MBro Nokia, JAF - program nawet z tym emulatorem nie uruchomił się, Phoenix - brak opcji RD). Proszę, ja wręcz błagam kogokolwiek z was magicy... POMOCY!!!!!! Wszelkie info bardzo bym też prosił na gg 4898422, bo jestem kierowcą TIRa, więc dostęp do kompa mam dosłownie na weekend.