Witam, Panowie zrobilem read , ale progres zakonczyl sie na 33% i jest napisane ze plik zapisany tam gdzie powinien byc ale w folderze jest pusto. co moze byc nie tak?
Witam.Mam ten sam problem co poprzednik. 33% i lipa nie zapisuje żadnego pliku. Proszę pomóżcie bo nie wiem jak odczytać ten kod zabezpieczający. Pozdrawiam
Witam, tak jak poprzednicy, tylko ja mam Error, nic nie ładuje ! Mam problem, mam telefon w sieci Play, na mojej karcie normalnie telefon się włącza, gdy odpalam telefon z karrty Taty (PLAY) lub Mamy (Orange) telefon prosi o kod zabezp. jak włącze telefon z samą baterią telefon też prosi o kod zabezpieczający Jakieś pomysły !
Witam, Chciałbym sprawdzić jaki jest kod blokady Nokia 6300. Proszę o informację czy jest to możliwe. Zależy mi na możliwości wejścia do telefonu, bez zmiany kodu blokady, lub z możliwością ustawienia później takiego samego kodu.
Witam wszystkich. Dziękuję za bardzo ciekawe informacje, niestety ja do swojej "zapasowej" NOKII 6500 SLIDE są one chyba nieprzydatne, bo problem powstaje już w momencie próby nawiązania łączności z kompem przez PC SUITE (mam wersję 7.1.18... itd) - bez kodu zabezpieczającego, który chcę poznać, "odpalenie" NSS jest bezcelowe. Jest jakieś wyjście z tej sytuacji, czy tylko wizyta w serwisie i grubsza kasa do wyłożenia?
witam mam ten sam problem nie umie odczytac lock code z Noki E72, probowalem juz 5 programowi nic nawet ostani NSS Pro, nie umie tego zrobic albo ja go nie umie obslugiwac ;-(, moze ktos cos moze mi pomoc ? nie che flaszowac telefonu tylko odczytac code please !