![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 11 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Propozycja] Opis Tematu |
---|
![]() |
31 Jan 2010, o 13:43 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam !
Nie trzeba dużo mówić, według mnie brakuje go, gdy chcemy podać większą nazwę tematu, a brakuje miejsca. Na pewno modyfikacja nie pójdzie na marne ![]() Napisałem oddzielny temat, gdyż chcę znać opinię innych osób na ten temat. Pozdrawiam adrian219 |
Last post |
![]() |
![]() |
31 Jan 2010, o 13:51 |
kurupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Popieram. Bardzo przydatne przy uploadach i nie tylko.
|
![]() |
![]() |
31 Jan 2010, o 13:58 |
kosmita1993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja też popieram. Takie uzupełnienie do tytułu tematu. Tylko nie wiadomo czy się da na phpbb3...
|
![]() |
![]() |
31 Jan 2010, o 14:01 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Było to na Przemie, jest taki mod na phpBB3, ale nie instalowałem. Czemu? Otóż w większości ludzie wykorzystywali go do wpisywania bzdurnych tekstów albo pisali tam to, co powinno znaleźć się w nazwie tematu, np.:
Quote: Tytuł: Problem. Opis: Mam problem z niedziałającymi czcionkami po zrobieniu czegoś tam. Wolę poszukać, jak zwiększyć ilość znaków w samym temacie, bo wiem, że się to dało. |
![]() |
![]() |
31 Jan 2010, o 14:03 |
maciek164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja też jestem za
|
![]() |
![]() |
31 Jan 2010, o 14:08 |
ryba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss wrote: Było to na Przemie, jest taki mod na phpBB3, ale nie instalowałem. Czemu? Otóż w większości ludzie wykorzystywali go do wpisywania bzdurnych tekstów albo pisali tam to, co powinno znaleźć się w nazwie tematu, np.: Tytuł: Problem. Opis: Mam problem z niedziałającymi czcionkami po zrobieniu czegoś tam. Wolę poszukać, jak zwiększyć ilość znaków w samym temacie, bo wiem, że się to dało. Zwiekszenie limitu na nazwe tematu jest zdecydowanie lepszym rozwiazaniem niz dodatkowy opis. |
![]() |
![]() |
31 Jan 2010, o 14:20 |
lulinha10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jako UPek, tak jakkurupt, powiem że to bardzo wygodna i przydatna rzecz przy uploadach.
|
Last edited by lulinha10 on 31 Jan 2010, o 14:20, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
31 Jan 2010, o 21:38 |
SileS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ja popieram Opcję Pana Ryby
|
![]() |
![]() |
12 Feb 2010, o 16:53 |
ryba wrote: Zwiekszenie limitu na nazwe tematu jest zdecydowanie lepszym rozwiazaniem niz dodatkowy opis. Zwiększyłem długość tematu z 60 na max 76-80 znaków. Dla ciekawskich na Przemie było 70 do wykorzystania. ![]() |
![]() |
![]() |
1 Mar 2010, o 02:43 |
jojo87 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss wrote: Wolę poszukać, jak zwiększyć ilość znaków w samym temacie, bo wiem, że się to dało. ryba wrote: Zwiekszenie limitu na nazwe tematu jest zdecydowanie lepszym rozwiazaniem niz dodatkowy opis. Tylko, że to może zadziałać w drugą stronę - userzy mogą streścić wszystko do nazwy tematu a zamiast treści tematu mogą znaleźć się np. same emotki. Wiem, że brzmi to irracjonalnie ale jako moderator spotkałem się już kilkakrotnie z takim zachowaniem. Za duży limit znaków w nazw tematów także nie jest zbyt dobry.Także jestem za wstawieniem pola "opis". |
![]() |
![]() |
1 Mar 2010, o 02:55 |
Tytuł tematu jest integralną jego częścią i wolę, by był porządnie opisany, a treść brzmiała tylko "jak wyżej" niż odwrotnie.
Pola opisu nie będzie. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 11 posts ] Previous topic | Next topic |
|