![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Off-Topic |
Previous topic | Next topic Page 2 of 3 [ 45 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Oscary NokiaHacking.pl - 3 edycja, rok 2011! Off-Topic. |
---|
![]() |
2 Jan 2012, o 21:21 |
Romland ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wielki problem z byle czego.
Tak wogóle to gratulacje wszystkim laureatom. ![]() ![]() ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
2 Jan 2012, o 21:22 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dokumencik udokumentowania nazwy i odpowiedni certyfikat z biura patentowego będzie to i dane będą zdjęte. Pozdrawiam cieplutko.
![]() |
![]() |
![]() |
2 Jan 2012, o 21:34 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Użyłeś mojej nazwy w jakiejś dziecinadzie i teraz ktoś to zobaczy i pomyśli, że brałem w tym udział. Psujesz mi reputację.
|
![]() |
![]() |
2 Jan 2012, o 21:40 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Muhahahaha wstydzisz się nas teraz?
|
![]() |
![]() |
2 Jan 2012, o 21:48 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Taki stary chłop, a problemy jak u dziecka w przedszkolu.
![]() |
![]() |
![]() |
2 Jan 2012, o 21:52 |
_NeedSpeed_ wrote: Muhahahaha wstydzisz się nas teraz? Wstydzę się być z nemo333 na tym obrazku, bo z kurupt'em to zaszczyt. ![]() |
![]() |
![]() |
2 Jan 2012, o 21:56 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wodnik Szuwarek, http://www.youtube.com/watch?v=Iw0mocvPpsk ostatnie zdanie z tego filmu jest do ciebie
Nie podoba ci się "dzieciniada" to możesz iść daleko od forum, po tobie nikt płakał nie będzie. Nikt ci nie każe wcale tu siedzieć, jak nie byłeś tutaj to był spokój... Quote: Wstydzę się być z nemo333 na tym obrazku, bo z kurupt'em to zaszczyt. to nie musisz go oglądać, masz adblocka... też mi się to nie podoba z paru względówa moze to po prostu twoje multikonto jest i ci sie podoba? |
![]() |
![]() |
2 Jan 2012, o 21:57 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Panie wodnik
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
2 Jan 2012, o 22:04 |
Nie zgłaszałes wczesniej sprzeciwu, a więc zgodnie z prawem brak odmowy rowna się ze zgodą. To psucie reputacji ma zasieg globalny czy wewnetrzny?
[ Dodano: 2 sty 2012, o 21:04 ] O moj Boze a wy nic nie rozumiecie... ![]() |
![]() |
![]() |
2 Jan 2012, o 22:14 |
Mati91 wrote: Panie wodnik ![]() ![]() Właśnie miałem pisać, ale przez paru idiotów nie miałem na to czasu, bo musiałem tłuc newsy. Może teraz się zabiorę do tego. adrian219 wrote: Nie zgłaszałes wczesniej sprzeciwu, a więc zgodnie z prawem brak odmowy rowna się ze zgodą. To psucie reputacji ma zasieg globalny czy wewnetrzny? Globalny. Gdybyś nie wysłał PW z tymi oskarami, to bym tu nawet nie zajrzał, bo nie mam po co. To forum to spamowisko. |
![]() |
![]() |
2 Jan 2012, o 22:28 |
To powazna sprawa jak taki duzy. Jestes w stanie podac kwote pieniezna twojego zniesławienia na obliczu ogolno przyjetej reputacji na swiecie?
|
![]() |
![]() |
2 Jan 2012, o 23:43 |
kurupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O ku*** WYGRAŁEM !!!!!!!!!!!!!!111111111111111111111111111111111
![]() PS. te userbary są tak ch***we, że ja pi***ole! [ Dodano: Pn, 2 stycznia 2012, 22:43 ] no dobra, teraz mozecie mi dac admina i razem z viperem rozwalam to foróm! |
![]() |
![]() |
2 Jan 2012, o 23:46 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mam tu zrobić z wami porządek?
![]() |
![]() |
![]() |
2 Jan 2012, o 23:55 |
kurupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
GENERALNIE TO SIĘ JARAM TYM OSCAREM, JEST TO MOJE PIERWSZE PODIUM W MOIM MARNYM ŻYCIU! DZIĘKUJE WAM SERDECZNIE, WIERZE, ŻE WYPIJEMY JAKIEGOŚ BEZALKOHOLOWEGO BROWARA!
|
![]() |
![]() |
3 Jan 2012, o 13:43 |
xseejay91x ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Panowie, panowie...
Wyzwiska, sprzeczki, obrazy i ironia... tyle negatywnych rzeczy przez jedną, przyjazną, forumową zabawę w wręczanie oskarów. Jesteśmy ludźmi, którzy różnią się w mniejszy i większy sposób pojmowaniem świata, potrzebami, gustem, czy preferencjami. O wieku nie wspominając... ![]() Czy tylko dlatego, że dzielą nas tego typu różnice mamy budować między sobą negatywną atmosferę? ![]() Nie obrażajmy się nawzajem, nie wyzywajmy. To nic nie da, nie zmieni naszej mentalności i myśli. Zwracajmy uwagę na błędy innych, ale nie mścijmy się za nie. To niczego nie zbuduje. ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Next Page 2 of 3 [ 45 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Hyde Park » Off-Topic |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)