![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Off-Topic |
Previous topic | Next topic Page 1 of 3 [ 45 posts ] Go to page 1, 2, 3 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Oscary NokiaHacking.pl - 3 edycja, rok 2011! Off-Topic. |
---|
![]() |
26 Dec 2011, o 16:11 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam !
Ten wątek zamieszczam do dyskusji na temat: "Oscary NokiaHacking.pl" Zapraszam do rozmowy, gdyż tylko w tym temacie odp. na jakiekolwiek pytania związane z tymi oscarami ![]() Pozdrawiam, adrian219. |
Last post |
![]() |
![]() |
26 Dec 2011, o 16:14 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gdyby nie ja, to oscarów by nie było.
![]() |
![]() |
![]() |
26 Dec 2011, o 16:19 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nie zesraj sie
|
![]() |
![]() |
26 Dec 2011, o 16:21 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ale serio, adrian zapomniał
![]() |
![]() |
![]() |
26 Dec 2011, o 16:25 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A, ok.
Wszystkie głosy pójdą na nema i hoppka |
![]() |
![]() |
26 Dec 2011, o 16:55 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Będę gnojem i nie podam swoich propozycji - nie chce mi się.
![]() [ Komentarz dodany przez: adrian219: 26 grudnia 2011, o 16:00 ] Zawsze możesz mi coś tam podesłać na PW. ![]() |
![]() |
![]() |
28 Dec 2011, o 11:31 |
sonyman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ciekawy pomysł
![]() |
![]() |
![]() |
28 Dec 2011, o 11:59 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja nie mam pomysłu. Nie znam zbytnio userów, a przeglądając mobilnie robię tylko to co mnie interesuje. Powodzenia wszystkim
![]() [ Komentarz dodany przez: _NeedSpeed_: 28 grudnia 2011, o 11:08 ] Ale mnie znasz ![]() |
![]() |
![]() |
28 Dec 2011, o 14:59 |
sonyman wrote: Ciekawy pomysł Prowadzony od 3 lat, więc nie pozwólcie na zniszczenie tradycji przez brak zainteresowania, Serdecznie zapraszam do głosowania. ![]() HitFan, mam nadzieję, że sobie poradzisz. ![]() |
![]() |
![]() |
1 Jan 2012, o 20:46 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
1 Jan 2012, o 22:00 |
Wodnik Szuwarek, jeśli Twoja nazwa użytkownika nie jest nazwą firmy nic mi nie możesz zrobić.
![]() Quote: Ale dobrze, jeśli umieścisz w stopce strony "Copyright © 2010, zenB ". Pamiętaj jednakże, że jeśli zenB to twój nick, a nie nazwa firmy, to możesz mieć problem z dowodzeniem autorstwa. Gdzieś ten nick powinien być formalnie przypisany do ciebie jako osoby. http://forumprawne.org/prawo-autorskie/ ... t-php.html |
![]() |
![]() |
2 Jan 2012, o 13:17 |
adrian219 wrote: Wodnik Szuwarek, jeśli Twoja nazwa użytkownika nie jest nazwą firmy nic mi nie możesz zrobić. ![]() Quote: Ale dobrze, jeśli umieścisz w stopce strony "Copyright © 2010, zenB ". Pamiętaj jednakże, że jeśli zenB to twój nick, a nie nazwa firmy, to możesz mieć problem z dowodzeniem autorstwa. Gdzieś ten nick powinien być formalnie przypisany do ciebie jako osoby. http://forumprawne.org/prawo-autorskie/ ... t-php.html Piszesz zupełnie o czymś innym. Umieściłeś moje dane na swoim obrazku bez mojej zgody. To nie udowadnianie kto jest autorem obrazka w przypadku podszycia się kogoś innego. |
![]() |
![]() |
2 Jan 2012, o 13:42 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Boże, jęczysz niesamowicie. Depresje masz jakąś czy co? Jeśli chodzi o nick i czy jest daną osobową to nie jest to takie jednoznaczne. Dla paweloossa twój nick raczej jest daną osobową, dla adriana raczej nie jest. A nawet jeśli jest to podaj go do sądu. I nie zapomnij poinformować jak się sprawa toczy. Z góry dzięki
|
![]() |
![]() |
2 Jan 2012, o 18:45 |
Wodnik Szuwarek, ale Twoja nazwa użytkownika nie jest nigdzie udokumentowana, opatentowana (że możesz mnie pozywać), więc nikomu nie udowodnisz, że Wodnik Szuwarek jest elementem Twoich danych osobowych. Inaczej wygląda sprawa, gdy masz firmę na tą nazwę, wtedy nie mam prawa utożsamiać Cię na jakiejkolwiek grafice bez Twojej zgody.
![]() Krzychu_Polowin, wielkie przeprosiny do Ciebie. Jednak naprawię to dopiero w czwartek. Za wynagrodzenie dam ci później paręnaście reputek. ![]() |
![]() |
![]() |
2 Jan 2012, o 21:17 |
Jest udokumentowana i opatentowana także na tym forum.
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2, 3 Next Page 1 of 3 [ 45 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Hyde Park » Off-Topic |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)