by Qubi » 27 Jan 2014, o 21:25
Mam SGS'a również. Mam go z 2 miesiące, zamierzam zmienić go, ale sie waham bo wsparcie ma megaśne. Używam obecnie CM10.1 -- 4.2.2 .
hubert123454 wrote:1.Który będzie najlepszy do neta,muzyki,sms oraz w którym najlepiej trzyma bateria ?
Do neta SGS jest wyśmienity, przegląda sie go fajnie, sprawnie płynnie. Minus jeden, czasem nie klikniesz tego co chcesz, ale to chyba jak w każdym... Muzyka? Na CM z Apollo i DSP Manager gra fajnie i przyjemnie, ale pamietaj sam telefon to nie odtwarzacz, dobre słuchawki tez robią robote. Sms... Wypisuje ich około 1000 tygodniowo, pisze sie szybko i sprawnie. Ja uzywam klawy Smart Keyboard Pro bez żadnych słowników, bo niema takiej potrzeby. Bateria.. Od kilku godzin do kilku dni. Zależnie jak używasz.
hubert123454 wrote:1.Jak w SGS sprawuje się KitKat nieoficjalny chodzi mi o bugi,i czy nadaje się do codziennego użytku ?
Widziałem jedną wersje uznaną za STABLE i taką która niby daje rade z wydajnością i płynnością. Ale osobiście nie testowałem. Do marca bedzie bankowo sprawny.
hubert123454 wrote:2.Jak jest z wytrzymałością SGS'a na upadki żeby w razie czego, jak z biurka spadnie żebym nie musiał go do serwisu GSM oddawać, czy zakup gelcase coś daje ?
Mój mi nigdy nie spadł. Ale kumpel ma SGS+ i w szkole lata od ściany do ściany, upada z ławki od tak i wgl. I żyje. Klapka daje tylko dupska, bo zaczyna pękać, i obiektyw aparatu sie rysuje mega.