Policzone?adrian219 wrote:Suwerenność to straciliśmy po wejściu w UE, którego dni tak i tak są policzone.
adrian219 wrote: (nie ośmieszajmy się, nie ma ludzi niezdolnych, są tylko leniwi).
Filip wrote:adrian219, a na co przydaje się wiedza nabyta w szkole??
nemo333 wrote:4 Godziny WFu
Dla Ciebie samego lepiej byłoby biegać niż kuć daty.nemo333 wrote:Ale ja jestem zdania że lepiej wylać litry potu na wykuwaniu dat panowań królów niż na bezsensownym bieganiu za piłką albo podciąganiu się na drążku...
pawelooss wrote:A ja tam jestem akurat za (przynajmniej przejściowo) państwową edukacją do 15 roku życia.
to jego sprawa... uwierz mi że jak nie chcesz ćwiczyć to pomimo 30 godzin wfu w tygodniu nie będziesz ćwiczył na żadnym i to jeszcze będziesz miał usprawiedliwione, zwolnienie z wfu lekarskie nie jest trudno załatwićIuDeX wrote:To minimum. Jak dla mnie to za mało. A potem w wieku 25 lat ktoś kolan nie dosięgnie na prostych nogach, a do sklepu oddalonego o 15m będzie jeździć autem.
możliwość lepszego napisania egzaminu? możliwość zdobycia większej ilości punktów do nowej szkoły?IuDeX wrote:Dla Ciebie samego lepiej byłoby biegać niż kuć daty.
Bieganie wpłynie na Twoją przyszłość jakoś, a daty panowania królów? Oprócz "zaliczenia"?
nemo333 wrote:możliwość lepszego napisania egzaminu? możliwość zdobycia większej ilości punktów do nowej szkoły?
adrian219 wrote:Adam, no ale co Ci nie pasuję w tych bliźniakach? Giertych, teraz to jest bóstwo, pozdrawiam rocznik 96 jak mój. Co mogło być nieodpowiedniego to mundurki, które wprowadził. Tylko chcę podkreślić, że sejm nie składał się wtedy z samego PiSu, inne partie też miały tutaj dużo wspólnego z wprowadzeniem tego człowieka do władzy.
adrian219 wrote:Filip, bo każdy obywatel (czyt. dziecko) ma zagwarantowanie bezpłatnej nauki do 18 roku życia. Hm... no ale jeśli placówka stanie się prywatna to skąd pewność, że przejaw wpajania jakiś poglądów zniknie?
nemo333 wrote:Dziś się spytałem przy zadaniu z potęg nauczycielki do czego nam się to w życiu przyda
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests